Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜαλτέζος : Το αμερικάνικο studio Paramount βρίσκεται στην Αργολίδα για γυρίσματα...

Μαλτέζος : Το αμερικάνικο studio Paramount βρίσκεται στην Αργολίδα για γυρίσματα ταινίας

Το θέμα της διευκόλυνσης γυρισμάτων συζητήσαμε με τους εκπροσώπους της εταιρείας Bonne Foi Films,

που αφορούν στον τρίτο κύκλο γνωστής και δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, παραγωγής του αμερικανικού studio Paramount, που πρόκειται να λάβουν χώρα σε τοποθεσίες εντός των διοικητικών ορίων της Περιφερειακής μας Ενότητας και συγκεκριμένα σε περιοχή μεταξύ των Δήμων Επιδαύρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη στήριξη όλων των μορφών τουρισμού, παραδοσιακών και εναλλακτικών. Μορφή εναλλακτικού τουρισμού είναι και ο ταχέως αναπτυσσόμενος πλέον και στη χώρα μας κινηματογραφικός τουρισμός.

H σειρά περιλαμβάνει μεγάλο και γνωστό καστ από την Ευρώπη και την Αμερική ενώ η πραγματοποίηση των γυρισμάτων στη χώρα μας, και πόσο μάλλον στην Αργολίδα, αποτελεί τεράστια επιτυχία καθώς ανταγωνιστικοί προορισμοί για τα εν λόγω γυρίσματα υπήρξαν η Τουρκία και η Κροατία.

Η παγκόσμια διανομή της σειράς θα αποτελέσει μεγάλη τουριστική προβολή για την Αργολίδα στο εξωτερικό και θα συμβάλει στην ήδη θετική εικόνα για την προσέλκυση όσων θέλουν να ανακαλύψουν τη μαγεία του ελληνικού τοπίου!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ