Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΠρογυαλισμένα παρκέ & πατώματα laminate: 2+1 πλεονεκτήματα

Προγυαλισμένα παρκέ & πατώματα laminate: 2+1 πλεονεκτήματα

Η αίσθηση του ξύλου στον χώρο, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο υλικό! Ειδικά στο δάπεδο, προσφέρει την αίσθηση θαλπωρής στο σπίτι, καθαρίζεται εύκολα και κάνει το σκηνικό πιο cozy.

Οι επιλογές είναι κυρίως δύο: Τα προγυαλισμένα παρκέ και τα πατώματα laminate. Και στις δύο περιπτώσεις, το δάπεδο είναι ξύλινο, με ματ ή πιο γυαλιστερή μορφή αναλόγως τι προτιμάτε.

Υψηλής ποιότητας βερνίκι

Τα προγυαλισμένα πατώματα βάφονται με βερνίκι διαρκείας και οικολογικό που έχει βάση το νερό. Αυτά τα βερνίκια είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην φθορά και διευκολύνουν και την πρόσθετη αντίσταση των πατωμάτων. Το ξύλο έτσι προστατεύεται και παραμένει αναλλοίωτο για πολλά χρόνια.

https://cdn.decostar.gr/wp-content/uploads/2019/05/506.png

Εύκολος καθαρισμός

Τα laminate πατώματα είναι κατασκευασμένα από συμπιεσμένα ξύλα και γι’ αυτόν τον λόγο καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από τα φυσικά ξύλα. Έπειτα χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση είναι ανθεκτικό στην υγρασία αλλά και στις γρατζουνιές που μπορεί να συμβούν σέρνοντας έπιπλα, από τα παιδιά κ.ο.κ.

Ταιριάζει τόσο σε vintage όσο και σε minimal χώρους

Αν στόχος σας είναι η δημιουργία ενός μοντέρνου περιβάλλοντος, τότε το laminate μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους με διαφορετική αισθητική κουλτούρα.

Αρκεί η σωστή επεξεργασία και η απόχρωση, οι διαστάσεις και η βαφή, ώστε το δάπεδο να ακολουθήσει έναν άκρως minimal χώρο ή έναν vintage χώρο με υψηλού επιπέδου αισθητική και design.

Είτε για προγυαλισμένα παρκέ, είτε δάπεδα laminate, μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις μέσα από την Decostar, σε πολύ καλές τιμές.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ