Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΣτρώματα ύπνου: Ορθοπεδικά ή ανατομικά;

Στρώματα ύπνου: Ορθοπεδικά ή ανατομικά;

Ένα ποιοτικός ύπνος δεν μπορεί να συμβεί αν δεν υπάρχει και ένα ποιοτικό στρώμα να το  υποστηρίζει. Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης για στρώματα ύπνου και κρεβατοκάμαρες θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και την ηλικία σας.

Ανατομικό στρώμα με 5 χρόνια εγγύηση

https://www.marketstrom.gr/images/stories/virtuemart/product/resized/passion-(2)94_368x368.jpg

Τα ανατομικά στρώματα είναι κατασκευασμένα με ανεξάρτητα ελατήρια Pocket και είναι μαλακά, αγκαλιάζοντας το σώμα. Συνήθως επιλέγονται από εκείνους που κοιμούνται πολύ μπρούμυτα ή στο πλάι και συνήθως όχι από εκείνους που αντιμετωπίζουν ορθοπεδικά προβλήματα. Το ανατομικό στρώμα Passion είναι ιδανικό για όλους τους σωματότυπους και χαρακτηρίζεται ημίσκληρο προς μαλακό.

Ορθοπεδικό στρώμα Mat, με δυνατότητα άτοκων δόσεων

https://www.marketstrom.gr/images/stories/virtuemart/product/resized/mat_368x368.jpg

Τα ελατήρια bonnell και foam υποστηρίζουν στην σπονδυλική στήλη ώστε να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο ευθεία γίνεται. Το ορθοπεδικό στρώμα Mat που μπορείτε να βρείτε εδώ διαθέτει φόδρα για την καταπολέμηση της υγρασίας, βελτιώνει την στάση του σώματος και ανακουφίζει από χρόνιους πόνους στην πλάτη.

Κρεβατοκάμαρες ξύλινες

Ηλέκτρα, από ξύλο ελιάς

 

https://www.marketstrom.gr/images/stories/virtuemart/product/resized/_75D9487-copy_preview3_368x368.jpeg

Το ξύλο στο υπνοδωμάτιο αποπνέει ζεστασιά και προσφέρει ηρεμία και ξεκούραση. Οι κλασικές κρεβατοκάμαρες από την Join, όπως η Ηλέκτρα, ελληνικής κατασκευής με 15 χρόνια εγγύηση, θα αλλάξουν το υπνοδωμάτιο προς το καλύτερο!

Λυών, minimal σχεδίαση με 10 χρόνια εγγύηση

https://www.marketstrom.gr/images/stories/virtuemart/product/resized/lion_368x368.jpg

Για εσάς που επιθυμείτε το απλό και το minimal σας προτείνουμε την μοντέρνα κρεβατοκάμαρα Λυών από ξύλο, λάκα και τεχνόδερμα. Επιλέξτε την απόχρωση που θα ταιριάξει στον χώρο σας. Μπορείτε να την παραγγείλετε σε ένα πλήρες σετ με κομοδίνο, τουαλέτα, καθρέφτη και ολόσωμο επιδαπέδιο καθρέφτη. Περισσότερα από εδώ.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Marketstrom και βρείτε ειδικές προσφορές και μεγάλη ποικιλία σε κρεβατοκάμαρες σετ και στρώματα που καλύπτουν μία –μία τις ανάγκες σας.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ