Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠροοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»: Πρόσκληση σε καλλιτέχνες για την "Ναυτική Ναυπλιάδα...

Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»: Πρόσκληση σε καλλιτέχνες για την “Ναυτική Ναυπλιάδα 2021”

Με ένα μικρό διάλειμμα (τον Αύγουστο του 2020 – λόγω της πανδημίας) η ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ΄΄ θα ανοίξει πάλι τις πύλες της και θα συνεχίσει την διαδρομή της… με εκδηλώσεις που της πρέπουν, ακολουθώντας μια πορεία πλούσια και όμορφη…

Προ των πυλών, λοιπόν, η ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2021΄΄, η γιορτή για την θάλασσα, για τους ανθρώπους που την υπηρετούν και για όλους τους πολίτες που την χαίρονται.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 21 Αυγούστου και θα κλείσουν το Σάββατο 28 Αυγούστου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2021΄΄ θα εγκαινιαστεί με εικαστική έκθεση στην πλατεία Τριών Ναυάρχων. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως και την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων.
Καλούμε, λοιπόν, εσάς τους Ναυπλιείς καλλιτέχνες αλλά και τους καλλιτέχνες που αγαπούν το Ναύπλιο, να λάβετε ενεργό μέρος στις εκδηλώσεις της ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2021΄΄, εκθέτοντας τα έργα σας και προβάλλοντας την πολιτιστική ζωή της πόλης μας, σε ένα θεσμό που ήδη έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των πολιτών και των επισκεπτών μας.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της δραστηριότητας και την συμμετοχή σας στην έκθεση, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας που έχει αναλάβει τον συντονισμό της συγκεκριμένης δράσης κυρία Κατερίνα Μπεκιάρη (τηλέφωνο: 6944411458), η οποία θα σας ενημερώσει για τους όρους και προϋποθέσεις της συμμετοχής σας (αριθμός και δείγμα έργων, μέγιστες διαστάσεις έργων, θέματα, βιογραφικά κλπ).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των συμμετοχών ορίζεται η Παρασκευή 30 η Ιουλίου 2021.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ