Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚΕΘΕΑ: Ποδηλατοβόλτα, δημιουργικές δράσεις και δενδροφύτευση στην πόλη του Ναυπλίου

ΚΕΘΕΑ: Ποδηλατοβόλτα, δημιουργικές δράσεις και δενδροφύτευση στην πόλη του Ναυπλίου

Ποδηλατοβόλτα, δημιουργικές δράσεις και δενδροφύτευση στην πόλη του Ναυπλίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών (26η Ιουνίου)

Το ΚΕΘΕΑ με κεντρικό μήνυμα «Στάσου πλάι μου», οργανώνει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών γύρω από τα θέματα της εξάρτησης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26η Ιουνίου).

Στο Ναύπλιο η Κινητή Μονάδα και το Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) διοργανώνουν την Παρασκευή 25 Ιουνίου και το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 τις παρακάτω δράσεις:

1. Παρασκευή 25.06.2021

ΠοδηλατοΒΟΛΤΑ στη Ζωή

Η ποδηλατοβόλτα θα έχει έναρξη διαδρομής στις 19:00 μ.μ. με αφετηρία την Πλατεία Φιλελλήνων, κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Συγγρού, πέρασμα από το Λιοντάρι των Βαυαρών, συνέχεια διαδρομής από τη Λεωφόρο Σιδηράς Μεραρχίας και τερματισμό στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, μπροστά από το Δημαρχείο Ναυπλίου.

Στην έναρξη θα παρουσιαστεί Πρόγραμμα Αθλητικού Ομαδικού χορού “Cheerleading” με υπεύθυνη την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ κα Μάρκου Νίνα.

Δράσεις στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων

Ενημερωτικό περίπτερο από τις 19:00μ.μ. έως τις 22:00 μ.μ. με διανομή έντυπου υλικού και συζήτηση με τα μέλη του προσωπικού.

«Γιορτή παιχνιδιού» για παιδιά από 3 έως … 103 ετών από τις 19:00μ.μ.!!!

Μικροί και μεγάλοι χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά θα δημιουργήσουν την «Πόλη των Ονείρων» τους! Υπεύθυνη η παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας, κα Καραχοτζίτη Δήμητρα play worker & εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ.

Υπαίθριο Εικαστικό Εργαστήρι από τις 19:00μ.μ. αφιερωμένο και εμπνευσμένο από το έργο του μεγάλου Έλληνα Καλλιτέχνη Αλέξη Ακριθάκη (1939 – 1994). Υπεύθυνη Εικαστικού εργαστηρίου είναι η εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ, Ζωγράφος και Εικαστικός κα Μάρα Μάγδα. Αθλητικοχορευτικό σχήμα Kangoo Jumps στη λήξη της Ποδηλατάδας με υπεύθυνη την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ κα Κατσιγιάννη Έλενα.

Μουσικοχορευτικό δρώμενο σε αλληλεπίδραση με το κοινό στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων με υπεύθυνη την Yoga Instructor & εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ κα Λάμπρου Ειρήνη.

2. Σάββατο 26.06.2021

Δενδροφύτευση

Το Σάββατο 26 Ιουνίου και ώρα 12:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση στην οδό Αριστοτέλους Ωνάση μπροστά και κατά μήκος της εισόδου του 2ου Λυκείου Ναυπλίου. Τα δέντρα συμβολίζουν τις ρίζες , την ιστορία, τις δεξιότητες και τα όνειρά μας.

Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν στο διήμερο δράσεων 25 & 26 Ιουνίου 2021 υποστηρίζοντας τον αγώνα για ζωή και την δύναμη της αλληλεγγύης και της δημιουργίας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ