Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο O’ Pari έδεσε στο λιμάνι του Ναυπλίου και εντυπωσίασε

Το O’ Pari έδεσε στο λιμάνι του Ναυπλίου και εντυπωσίασε

Το O’ Pari έδεσε στο λιμάνι του Ναυπλίου και εντυπωσίασε.

Και όμως αυτό το κόσμημα της ναυπηγικής είναι το αποτέλεσμα της ελληνικής τεχνογνωσίας. Ναυπηγήθηκε μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια στο Πέραμα.

Έλληνες το σχεδίασαν, Έλληνες το ναυπήγησαν, σε Έλληνες ανήκει. Τρανή απόδειξη ότι οι Έλληνες μπορούμε ακόμα και σε εποχές κρίσης να κάνουμε θαύματα.

Πίσω από το επενδυτικό αυτό εγχείρημα που κρατάει δεκαετίες, ήταν αρχικώς ο καπετάν Πάρης Δράγνης, με την εταιρεία «Golden Yachts» την οποία ίδρυσε το 1996 και στη συνέχεια έγιναν συνοδοιπόροι του, οι γιοί του Γιάννης και Βασίλης.

Το O’ PARI

Το ολοκαίνουργιο Super Yacht έχει μήκος 95 μέτρων. Το συνολικό πλάτος του είναι 13,8 μέτρα με πολύ μεγάλο εσωτερικό ύψος –από κατάστρωμα σε κατάστρωμα είναι 2,9 μέτρα και όγκου 2.700 τόνων, προσφέροντας χώρους και άνεση. Έχει σπορ και φωτεινή εμφάνιση, υψηλές ταχύτητες με μέγιστη τους 21 κόμβους και ταυτόχρονα φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή, διατηρώντας την κατανάλωση καυσίμου στα ελάχιστα δυνατά επίπεδα.

Οι υπέροχοι εσωτερικοί του χώροι, τα ψηλά καταστρώματα και η συνολική ποιότητα κατασκευής είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη/ιδιοκτήτη.

O’ PARI Ναύπλιο argonafplia.gr

Καθ’ όλη τη διάρκεια των φάσεων κατασκευής του M/Y O’ PARI ακολουθήθηκαν πιστά οι σύγχρονες τάσεις και ανάγκες των καλεσμένων τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και στην ξηρά. Ως αποτέλεσμα το M/Y O’ PARI είναι εξοπλισμένο με ανέσεις επί τους σκάφους σε στυλ θερέτρου και τεχνικές καινοτομίες που στοχεύουν στη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και εμπειριών.

Κατασκευάστηκε στα Ναυπηγεία Χαλκίτη στο Πέραμα.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ