Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Ναυπλιώτης RONI IRON μπαίνει άμεσα χειρουργείο λόγω του κατεπείγοντος της κατάστασής...

Ο Ναυπλιώτης RONI IRON μπαίνει άμεσα χειρουργείο λόγω του κατεπείγοντος της κατάστασής του και χρειάζεται την βοήθεια μας

“Σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου επισκέφθηκα στο ιατρείο του στην Αθήνα τον άνθρωπο που θα αναλάβει να με χειρουργήσει, τον άνθρωπο που θα δώσει ένα τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία που περνώ.

Επισκέφθηκα τον κύριο Βασίλη Πουλάκη, Χειρουργό Ουρολόγο – Ανδρολόγο, ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα μέχρι στιγμής μου είπαν και οι γιατροί που με είχαν δει: Ριζική νεφρεκτομή με ρομποτική επέμβαση. Δεν ξέρω αν ανακουφίστηκα ή αν αγχώθηκα περισσότερο. Αυτό που ξέρω είναι ότι πλέον έχω ελπίδα!

Το χειρουργείο ορίστηκε άμεσα, λόγω του κατεπείγοντος της κατάστασής μου, για την επόμενη Παρασκευή 18 Ιουνίου στο νοσοκομείο Metropolitan. Χωρίς τη βοήθειά σας, ίσως να μην μπορούσα ούτε μέχρι το σημερινό ραντεβού μου να πάω. Η ανταπόκρισή σας στο θέμα υγείας μου με έχει συγκινήσει πάρα πολύ! Ήδη έχει καλυφθεί από τις δωρεές σας περίπου το 60% του κόστους της επέμβασης.

Όμως εξακολουθώ να είμαι άνεργος και ανήμπορος για ακόμη 4-5 μήνες να εργαστώ. Η τελική ευθεία έχει συγκεκριμένη διάρκεια: μία εβδομάδα και… νυχτώνει. Όσοι μπορείτε και έχετε την άνεση, βοηθήστε να συμπληρωθεί το ποσό. Δεν θέλω ευρώ παραπάνω! Να πληρωθεί το χειρουργείο θέλω και ο άνθρωπος που θα μου χαρίσει υγεία για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για εμένα και για όλα όσα θα κάνετε στο υπόλοιπο διάστημα. Η αγάπη σας θα με συντροφεύει στις δύσκολες ώρες του νοσοκομείου και του χειρουργείου! Και όσοι με αμφισβητήσατε ή θεωρήσατε ότι υπερέβαλα για την κατάστασή μου, ο Θεός να σας έχει καλά και να μην περάσετε αυτά που περνάω. Θα πω μια προσευχή και για εσάς.

Τελος ευχαριστώ πολύ τον  γιατρό μου Γιάννη Ανυφαντή και τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Αργους γιατί χωρίς τις συμβουλές τους δεν θα είχα κάνει τπτ !”

Να ξέρετε χωρίς την βοήθεια σας δεν θα είχα φτάσει μέχρι εδώ !!!

Όλοι μαζί μπορούμε για μια ακόμη φορά να τα καταφέρουμε!

Το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, θα το κάνουμε και αυτή τη φορά για τον δικό μας Roni, για τον δικό μας Παναγιώτη!

Ας βοηθήσει ο καθένας και η καθεμία από εμάς με όποιο ποσό μπορεί, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Όποιος ή όποια μπορεί ας συνεισφέρει με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς, στο όνομα Παναγιώτης Μιχαλέας, στο IBAN: GR7201725180005518090048659.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ