Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από το Επιμελητήριο Αργολίδας το online σεμινάριο για τα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιουνίου 2021 από το Επιμελητήριο Αργολίδας το online σεμινάριο για τα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Η ανταπόκριση των επαγγελματιών από τους κλάδους του επισιτισμού, του Τουρισμού και των συναφών τουριστικών επαγγελμάτων ήταν ευρεία με αποτέλεσμα να το παρακολουθήσουν πάνω από 400 ενδιαφερόμενοι!

- Advertisement -

Την εκπαίδευση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος ο οποίος ευχαρίστησε αρχικά τους συμμετέχοντες για την άμεση ανταπόκριση, τονίζοντας την σημασία της εκπαίδευσης και την εφαρμογή των πρωτοκόλλων από τους επαγγελματίες για την ορθή επανεκκίνηση της τουριστικής περιόδου με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές, προκειμένου να επανέλθει η δραστηριότητα και η επισκεψιμότητα στα υψηλά επίπεδα λειτουργίας των προηγούμενων ετών.

Κλείνοντας ο κ. Δαμούλος σημείωσε ότι το Επιμελητήριο Αργολίδας βρίσκεται και θα συνεχίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επαγγελματιών με συνεχείς ενέργειες και τις κατάλληλες δράσεις για την στήριξή τους.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω τηλεκπαίδευση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου» βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, (Β’ 2084), Α.Π.:1632/21.5.2021.

Άργος 10 Ιουνίου 2021

Αρ.Πρωτ: 2219/Φ.134

ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Εισηγητής της εκπαίδευσης ήταν ο τεχνολόγος Τροφίμων & Ποτών Msc και εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ, κ. Ιωάννης Κακός, ο οποίος ανέπτυξε τον τρόπο εφαρμογής των πρωτοκόλλων της σχετικής ΚΥΑ.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες στους οποίους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για σχετικές πληροφορίες με τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν καθημερινά με το Επιμελητήριο Αργολίδας στο τηλέφωνο 2751067216 εσωτερικό:131 και στο e-mail: ebear@otenet.gr

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

- Advertisement -

________________