Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισκέφτηκε ο Γιάννης Ανδριανός

Τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισκέφτηκε ο Γιάννης Ανδριανός

Τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισκέφτηκε σήμερα 05 Ιουνίου 2021 ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Αργολίδας κ. Γιάννης ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο, μέλη του Δ.Σ. αλλά και παρευρισκόμενα μέλη της Ένωσής μας.

Στην συνάντηση τέθηκαν τα σοβαρότερα θέματα που απασχολούν την ένωση όπως, η ενίσχυση της Δ.Α. Αργολίδος με προσωπικό κατά τους θερινούς μήνες, ο εφοδιασμός των τμημάτων ασφαλείας με νέα οχήματα, η αντικατάσταση των μοτοσικλετών των ομάδων ΔΙΑΣ, κ.α. Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και ο κ. βουλευτής έδειξε γνώστης πολλών επιμέρους θεμάτων που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της διεύθυνσης μας.

Τέλος μας διαβεβαίωσε ότι από τη θεσμική του θέση θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί προκειμένου να διασφαλίσει ότι η αστυνομία στην Αργολίδα θα μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της αποτελεσματικά και με ασφάλεια για όλους.

Εξακολουθούμε σε κάθε ευκαιρία να παρουσιάζουμε τα προβλήματα σε σωστές διαστάσεις, πιέζοντας παράλληλα για την επίλυση τους, εκπληρώνοντας κατά το δυνατό την αποστολή μας και το χρέος μας απέναντι στους συναδέλφους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ