Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤάσος Τόκας: "Να ξεκινήσουν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αργολίδας στις κοινότητες της...

Τάσος Τόκας: “Να ξεκινήσουν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αργολίδας στις κοινότητες της Ερμιονίδας”

ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΠΡΟΣ

κ. Μαλτέζο Ιωάννη

Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε. Αργολίδας

Κοινοποίηση:

κ. Γεωργόπουλο Ιωάννη

Δήμαρχο Ερμιονίδας

ΘΕΜΑ:  Δρομολόγηση λεωφορείων του ΚΤΕΛ προς τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας.

κ. Αντιπεριφερειάρχη,

Πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής  του Δήμου Ερμιονίδας για την έλλειψη δρομολογίων των λεωφορείων του ΚΤΕΛ, από το κέντρο προς τις Κοινότητες με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται στις καθημερινές τους ανάγκες.

Σήμερα μετά από μεγάλο διάστημα επανερχόμαστε σιγά-σιγά στην κανονικότητα  και εκλείπουν οι λόγοι  για τη μη δρομολόγηση λεωφορείων του ΚΤΕΛ, εξαιτίας των μέτρων πρόληψης αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού και της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί.

Όπως γνωρίζετε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  που εκτελούσαν  τα δρομολόγια από Κρανίδι προς τα χωριά του Δήμου Ερμιονίδας εξυπηρετούσαν μία τεράστια γεωγραφική έκταση  και τα  χρησιμοποιούσαν   καθημερινά πολλοί εργαζόμενοι – κάτοικοι των παραπάνω περιοχών για τη μετάβαση στις εργασίες τους στο κέντρο και αντιστρόφως. 

Επίσης αρκετοί επιβάτες κυρίως ηλικιωμένοι χρησιμοποιούσαν  τα συγκεκριμένα δρομολόγια για να μεταβούν στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και σε άλλες υπηρεσίες     ( τράπεζες-ΙΚΑ- κ.λ.π.)  γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία με μία συγκοινωνία που σήμερα όμως δεν υπάρχει.

     κ. Αντιπεριφερειάρχη,

Οι συγκοινωνίες αποτελούν δημόσιο κοινωνικό αγαθό και πρέπει πρώτα να εξυπηρετούνται οι πολίτες και το δημόσιο συμφέρον.

Παρακαλούμε όπως κάνετε ότι είναι απαραίτητο για να επανέλθει η κανονικότητα στη δρομολόγηση λεωφορείων στον Δήμο Ερμιονίδας, έχοντας ως κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Με εκτίμηση

Τάσος Τόκας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ