Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑΠολλές οι συλλήψεις για ναρκωτικά τις τελευταίες ημέρες στην Κορινθία

Πολλές οι συλλήψεις για ναρκωτικά τις τελευταίες ημέρες στην Κορινθία

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της Ελληνικής αστυνομίας σήμερα 3 Ιουνίου 2021 με συλλήψεις ατόμων για ναρκωτικά στην Κορινθία.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (2.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) ημεδαποί, 23 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι, μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, καθώς και -18- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για τον Τελωνειακό Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (2.6.2021) το απόγευμα, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 17χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -60- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (2.6.2021) το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία και αγρόκτημά του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους – 20- γραμμαρίων και -13- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,4- μέτρα περίπου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (3.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ