Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟChoose Greece: Το Σχέδιο Τουριστικής Ανάπτυξης των 13 Περιφερειών μετά τον Covid-19

Choose Greece: Το Σχέδιο Τουριστικής Ανάπτυξης των 13 Περιφερειών μετά τον Covid-19

OLYMPIA FORUM: ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Μια χρονιά- γέφυρα θα είναι το 2021 για τον ελληνικό και παγκόσμιο τουρισμό, καθώς η πανδημία ήρθε να αλλάξει ριζικά το πλαίσιο μέσα στο οποίο αναπτυσσόταν και έπαιρνε υπεραξία τις τελευταίες δεκαετίες η πιο δυναμική και αισιόδοξη ίσως «μετοχή» της παγκόσμιας οικονομίας.

Ο εθνικός σχεδιασμός θέτει ως πρωταρχική στόχευση την καθιέρωση της χώρας μας όχι απλά ως μοναδικού προορισμού διακοπών, αλλά ιδανική ασφαλή επιλογή για τον επισκέπτη. Με αυξημένες προσδοκίες και αισιοδοξία αλλά ταυτόχρονα με ρεαλισμό και προσεκτικά βήματα, σε συνεργασία με τους φορείς του κλάδου, ανακτάται το κλίμα αισιοδοξίας.

Αυτή τη φορά ωστόσο, ο σχεδιασμός και τα προσεκτικά βήματα αποτελούν την κορωνίδα του επιτυχούς αποτελέσματος που δεν είναι άλλο από το να μπορέσει η Ελλάδα να ξεπεράσει τα αρνητικά ρεκόρ του 2020 και να δημιουργήσει την νέα βάση επανεκκίνησης, με θετικό πρόσημο στον παγκόσμιο χάρτη.

Είναι η στιγμή που η στόχευση πρέπει να προκύψει μέσα από συνέργειες και συλλογικότητα, ώστε το πλάνο να είναι σαφές, ελκυστικό, ολιστικό και ευέλικτο, αξιόπιστο και ασφαλές.

Μέσα από τον διάλογο και την ανάλυση όλων των δεδομένων, όπως αυτά έχουν αρχίσει να καταγράφονται από τα μέσα Μαΐου, οπότε η χώρα μας «άνοιξε πανιά» για την τουριστική σεζόν που ξεκινά, το υβριδικό συνέδριο τουριστικού ενδιαφέροντος Choose Greece 2021 με θέμα: «The Greek Regional Hospitality Plan», που θα πραγματοποιηθεί στις 28-29 Μαΐου 2021 στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχει στόχο να αποτελέσει τον πυρήνα της συστραύτευσης απέναντι στην μεγάλη πρόκληση για την βαριά βιομηχανία της χώρας.

η συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ  Choose Greece: Το Σχέδιο Τουριστικής Ανάπτυξης των 13 Περιφερειών μετά τον Covid-19

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ