Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΚΝε Αργολίδα: Μαθητικό φεστιβάλ και τουρνουά μπάσκετ στο Ναύπλιο

ΚΝε Αργολίδα: Μαθητικό φεστιβάλ και τουρνουά μπάσκετ στο Ναύπλιο

«Δίνουμε “τρόπο” στην οργή! “Ανάσα” ο αγώνας για να νικήσει η ζωή!»

Οι μαθητές και οι φίλοι της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα ετοιμάζουν τα δικά τους Φεστιβάλ! Το Μαθητικό Φεστιβάλ έρχεται και στο Ναύπλιο, το Σάββατο 05/06 στην πλατεία Φιλελλήνων με πλούσιο πρόγραμμα.

Τα Μαθητικά Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται αυτό διάστημα σε εκατοντάδες στέκια, πάρκα, πλατείες και γειτονιές, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, δίνοντας βήμα:
– Στους χιλιάδες μαθητές που έχουν ανάγκη να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να ξεσκάσουν, να αισθανθούν όμορφα και αισιόδοξα μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού! –

Στους χιλιάδες μαθητές που αναζητούν “κάτι διαφορετικό”, που είναι γεμάτοι οργή και αγανάκτηση για όσα ζουν αυτοί και οι οικογένειές τους πάνω από έναν χρόνο τώρα! –

Στους χιλιάδες μαθητές που θέλουν να στείλουν το πιο δυνατό μήνυμα πως τα όνειρα για τη ζωή και το μέλλον τους δε σταμάτησαν πίσω από μια οθόνη, αλλά είναι εδώ και θα τα κατακτήσουν με τους αγώνες τους!

Η ΚΝΕ απευθύνει κάλεσμα στους μαθητές να πάρουν μέρος για να στηθεί η δική τους σκηνή, η δική τους “γιορτή”! Δίνει το χώρο σε όσους μαθητές τραγουδούν, χορεύουν, παίζουν θέατρο, κάνουν γκράφιτι, σκιτσάρουν, ζωγραφίζουν, κάνουν skate και άλλου είδους αθλήματα να παρουσιάσουν τις δημιουργίες, τις ανησυχίες και το μεράκι τους!

Στα πλαίσια του Μαθητικού Φεστιβάλ έχει αρχίσει, από την Τετάρτη 19/5, διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το περιβάλλον, «Η καταστροφή του Περιβάλλοντος μέσα από μια φωτογραφία». Θα υπάρχει έκθεση με τις φωτογραφίες στο χώρο του Φεστιβάλ και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εκείνη την ημέρα.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί Τουρνουά Ποδοσφαίρου το Σάββατο 29/5 στη Νέα Κίο στις 18.00 και Τουρνουά Μπάσκετ τη Κυριακή 30/5 στο Ναύπλιο στις 10.30 στα οποία καλούμε όλους τους μαθητές να έρθουν με τις ομάδες τους, τους φίλους τους και να πάρουν μέρος!

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Φεστιβάλ μας!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ