Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕπιμελητήριο Αργολίδας: ΔΩΡΕΑΝ τηλεκπαίδευση τουριστικών επιχειρήσεων «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου »

Επιμελητήριο Αργολίδας: ΔΩΡΕΑΝ τηλεκπαίδευση τουριστικών επιχειρήσεων «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου »

Το Επιμελητήριο Αργολίδας ενημερώνει τα μέλη του ότι προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τηλεκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου »

βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2084), Α.Π. 1632/21.5.2021.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις επισιτιστικού κλάδου / εστιατόρια / καφέ / μπαρ , τουριστικών καταλυμάτων /ενοικιαζομένων δωματίων / διαμερισμάτων / τουριστικών κατοικιών της Αργολίδας ,σε τουριστικά και ναυλομεσιτικά γραφεία, τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εκμίσθωσης μοτοσικλετών, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων προκειμένου να το παρακολουθήσουν και να λάβουν τη σχετική βεβαίωση.

Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 09/06/2021 και ώρα 18:30-20:30 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Webex.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στο σύνδεσμο

https://forms.gle/rYb583FfXrdQ9oX8A

από την Τρίτη 25/05/2021 έως και τη Δευτέρα 07/06/2021 προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόσκληση για την είσοδο τους στην πλατφόρμα Webex.

Παρακαλούμε όπως ορίσετε έναν εκπρόσωπο από κάθε επιχείρηση, στου οποίου το όνομα θα εκδοθεί η σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Για κάθε συμμετέχοντα θα σταλεί ξεχωριστά στη διεύθυνση ταχυδρομείου που έχει δηλώσει στον παραπάνω σύνδεσμο.

Όπως ορίζει η νέα εγκύκλιος, η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης διαμονής. Έτσι, απαιτείται εκ νέου εκπαίδευση του ιδιοκτήτη ή υπεύθυνου του καταλύματος:

▪ από 1 έως 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά κατάλυμα

▪ άνω των 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά υπηρεσία/τμήμα καταλύματος

Η προθεσμία ολοκλήρωσης εκπαίδευσης του ιδιοκτήτη/συντονιστή για την τουριστική περίοδο 2021 πρέπει να γίνει έως 15.06.2021.

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ