Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΒρέθηκαν η μητέρα και κόρη εγκλωβισμένες για μέρες σε χαράδρα - επιχείρηση...

Βρέθηκαν η μητέρα και κόρη εγκλωβισμένες για μέρες σε χαράδρα – επιχείρηση διάσωσής τους

Επιχείρηση για τη διάσωση δύο γυναικών έστησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο 23ο ΧΛΜ ΕΠ.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας. Για τις δύο γυναίκες, μητέρα 51 ετών και κόρη ΑμΕΑ 36 ετών, είχε σημάνει συναγερμός από τις 23 Μαΐου όταν και χάθηκαν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του  pierianews.gr το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, σε χαράδρα, όπου και παρέμειναν εγκλωβισμένες για τρεις ημέρες!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα έσπευσαν στο σημείο, όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν. Παράλληλα, στην επιχείρηση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες από τη 2η ΕΜΑΚ με ορειβατικό εξοπλισμό.

Το αυτοκίνητο, που βρέθηκε σε βάθος 25 μέτρων, ήταν άδειο. Η πρώτη γυναίκα, η μητέρα, βρέθηκε σε βάθος 15 μέτρων κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ η κόρη είχε πέσει στην χαράδρα, σε βάθος 50 μέτρων κάτω από την μητέρα.

Η επιχείρηση ανάσυρσης των δύο γυναικών από τη χαράδρα ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι και οι δυο τους παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ