Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ"Μαθήματα ζωής" από τα επτά δημοτικά σχολεία της πόλης του Άργους

“Μαθήματα ζωής” από τα επτά δημοτικά σχολεία της πόλης του Άργους

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά παρευρεθήκαμε εχθές 16/5/2021 στην εθελοντική αιμοδοσία της τράπεζας αίματος “Μαθήματα ζωής” των επτά δημοτικών σχολείων της πόλης του Άργους.

Θέλουμε να συγχαρούμε τα μέλη των Δ.Σ. των επτά δημοτικών σχολείων για την άρτια διοργάνωση της χθεσινής δράσης εθελοντικής αιμοδοσίας.   

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βλέπουμε ότι οι δράσεις εθελοντισμού και αλληλεγγύης που με πολύ κόπο και αντιξοότητες καταφέραμε να δημιουργήσουμε, αποτελούν πλέον θεσμό, ενισχύονται και εξελίσσονται.

Η ιδέα σύμπραξης των συλλογών γονέων και κηδεμόνων των επτά δημοτικών σχολείων της πόλης του Άργους είναι πλέον ένας ισχυρός δεσμός, αφού εξακολουθεί να υφίσταται από το σχολικό έτος 2010-2011 μέχρι και σήμερα.

Δέκα και πλέον έτη οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων εξακολουθούν να συνεργάζονται και να συμπράττουν.

Σε κάθε νέα σχολική χρονιά προστίθεται μια νέα πρώτη δημοτικού και πολλοί νέοι άνθρωποι, γονείς μαθητών, γίνονται εθελοντές αιμοδότες. 

Δάσκαλοι και καθηγητές μεταδίδουν το πνεύμα του εθελοντισμού στους μαθητές και συμμετέχουν ενεργά στις αιμοδοσίες, προσφέροντας και οι ίδιοι αίμα.   

Οι τότε μαθητές των δημοτικών σχολείων είναι πλέον ενήλικες και έχουν αναπτύξει τη συνείδηση του εθελοντή αιμοδότη και προσφέρουν αίμα.   

Είμαστε πραγματικά συγκινημένοι! 

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων της πόλης του Άργους δηλώνουν παρόντες στην αλληλεγγύη και στον εθελοντισμό.   

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους που συνέχισαν τη σύμπραξη και συνεχίζουν! 

Με εκτίμηση   

Περικλής Κατσαρός, Πόλυ Καραβά, Αλέξανδρος Λυγγίτσος, Ειρήνη Λιακοπούλου, Ειρήνη Κοζιωτοπούλου, Παναγιώτης Καραμούντζος, Σόνια Σγουρίδη, Γιώργος Κούρος   

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ