Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈνωση Κρητών Ν. Αργολίδας "ΜΙΝΩΑΣ”: Από σήμερα η οικογένεια του ΜΙΝΩΑ είναι...

Ένωση Κρητών Ν. Αργολίδας “ΜΙΝΩΑΣ”: Από σήμερα η οικογένεια του ΜΙΝΩΑ είναι φτωχότερη

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ενώσεως Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας “ΜΙΝΩΑΣ”, ενημερωθήκαμε χθές, για το θλιβερό γεγονός του θανάτου της αγαπητής μας Δήμητρας Μπαρουτσάκη, Υπεύθυνης Συντονισμού και Social Media του Δ.Σ και βασικού ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου μας.

Η Δήμητρα Μπαρουτσάκη υπηρέτησε με ήθος, αποτελεσματικότητα και αίσθημα ευθύνης την παράδοση της Κρήτης. Δυναμική, ακούραστη και δημιουργική, στεκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή, συμμετέχοντας ενεργά σε κάθε δραστηριότητα που αφορούσε το νησί μας αλλά και τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε, το Τολό Αργολίδας.

Ως υποδειγματικό και αφοσιωμένο μέλος, στήριξε έμπρακτα τη συλλογική και συνολική προσπάθεια, προκειμένου να διαδοθεί και να αγαπηθεί ο τόπος μας, να ταξιδέψει ο πολιτισμός και η ιστορία της Κρήτης σε κάθε γωνιά της Αργολίδας, προσφέροντας τα μέγιστα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δυστυχώς από σήμερα η οικογένεια του ΜΙΝΩΑ είναι φτωχότερη. 

Με αίσθημα συμπαράστασης προς τους οικείους της, εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για το χαμό της και ευχόμαστε κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Καλό σου ταξίδι, Δήμητρα!

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας αμέσως μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου της Δήμητρας Μπαρουτσάκη, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος Ψηφίσματος, ως ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής:

1. Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, παιδιά και εγγόνια.

2. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της.

4. Να αποδώσει συμβολικά το ποσό των 200 ευρώ στο “Ίδρυμα Μαρίας Ράδου” – Γηροκομείο Ναυπλίου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η Πρόεδρος                          Η Γενική Γραμματέας

      Χαρά Καραγιαννάκη            Σοφία Βεϊσάκη

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ