Κεφαλονιά: Πριν λίγο πρωτόγνωρες  εικόνες όπου το χαλάζι έφτασε ακόμη και το μισό μέτρο – Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες

- Advertisement -

Κακοκαιρία το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κεφαλονιά, με έντονη χαλαζόπτωση στο Αργοστόλι και σε άλλα σημεία του νησιού.

Πρωτόγνωρες είναι οι εικόνες και από πολλά σημεία του νησιού, όπου το χαλάζι έφτασε ακόμη και το μισό μέτρο, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες αλλά και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν μπουλντόζες στους δρόμους (όπως βλέπετε στις φωτό από τα Ομαλά) για να ανοίξουν την κυκλοφορία.

- Advertisement -

Στην Κεφαλονιά που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα πριν έξι μήνες από τον Ιανό, οι καταστροφές είναι ξανά μεγάλες. Οι δρόμοι μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ η παραλιακή του Αργοστολίου πλημμύρησε κυριολεκτικά.

Η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση, ενώ η Πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται επί ποδός, έχοντας δεχτεί κλήσεις μετά την έντονη χαλαζόπτωση που σε ορισμένα σημεια, όπως ο δρόμος Αργοστόλι -Σάμη, ο δρόμος ήταν απροσπέλαστος.

Πρωτόγνωρες είναι οι εικόνες και από πολλά σημεία του νησιού, όπου το χαλάζι έφτασε ακόμη και το μισό μέτρο, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες αλλά και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν μπουλντόζες στους δρόμους (όπως βλέπετε στις φωτό από τα Ομαλά) για να ανοίξουν την κυκλοφορία

- Advertisement -

________________