Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΔήλωση για το άνοιγμα του Τουρισμού του Περιφερειακού Συμβούλου Αναστάσιου Γανώση

Δήλωση για το άνοιγμα του Τουρισμού του Περιφερειακού Συμβούλου Αναστάσιου Γανώση

Δήλωση για το άνοιγμα του Τουρισμού The Best Of You – Μονή Αυγού του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αναστάσιου Γανώση:

“Με μεγάλη χαρά, υποδεχτήκαμε την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να προβληθεί το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου από τη Μονή Αυγού, τόσο για την ιστορική σημασία και αξία της Μονής, όσο και για την εκκίνηση αυτής της πρωτοβουλίας από τον τόπο μας : Την Ερμιονίδα.

Προσωπικά σαν αιρετός αλλά και σαν επιχειρηματίας του τουριστικού κλάδου, είμαι ικανοποιημένος και αισιόδοξος για τη τουριστική σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Μη ξεχνάμε ότι ο τουρισμός, είναι η “βαριά βιομηχανία” της Ελλάδας.

Μη ξεχνάμε ακόμα ότι το εγχώριο τουριστικό προϊόν, είναι αυτό που διαχρονικά, μας έχει αποδείξει ότι παραμένει αναλλοίωτο και ανεπηρέαστο από κάθε κρίση.

Το τουριστικό μας προϊόν, για μια ακόμη φορά, θα μας δώσει αναπτυξιακή τροχιά και ώθηση ως Ελλάδα, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Φυσικά, με την Πανδημία, δεν έχουμε ακόμα τελειώσει και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Κάθε εμπλεκόμενος λοιπόν με τον τουριστικό κλάδο – – και την ευρύτερη τουριστική διαδικασία–είναι σημαντικό, να μείνει προσηλωμένος στα όσα προβλέπουν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να είμαστε σε θέση να  συνεχίσουμε να προσφέρουμε όχι μόνο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αλλά και ασφαλείς.

Καλούμε τον κόσμο να επισκεφτεί την Πελοπόννησο, να επισκεφτεί την Αργολίδα, να επισκεφτεί την Ερμιονίδα.

Γιατί η ευρύτερη περιοχή μας είναι όχι μόνο προικισμένη με απαράμιλλης αξίας φυσική ομορφιά αλλά έχει και απαράμιλλη ιστορική αξία!

Τέλος, όσον αφορά την τουριστική χρόνια στην Αργολίδα , όπως προανέφερα, είμαι αισιόδοξος από τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνω.

Ας μη ξεχνάμε ότι ως περιοχή, έχουμε “οικοδομήσει” ένα πολύ ισχυρό brand-name όλα αυτά τα χρόνια που είναι και το “δυνατό χαρτί” του τόπου μας”.

Anastasios

Ganosis

Regional Councilor of Peloponnese     

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ