Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΕπίσκεψη της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στη λιμνοθάλασσα του Μουστού

Επίσκεψη της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στη λιμνοθάλασσα του Μουστού

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 198ης Επετείου της Β’ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στη λιμνοθάλασσα Μουστού.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Δημήτριος Μήλιος και το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης υποδέχτηκαν την κυρία Σακελλαροπούλου στον Μουστό και την ενημέρωσαν για το ανεκτίμητο φυσικό, οικονομικό και κοινωνικό κεφάλαιο του υγροτοπικού οικοσυστήματος που συμπεριλαμβάνεται στις προστατευόμενες περιοχές του Δικτύου NATURA 2000, αλλά και τις προσπάθειες του Φορέα Διαχείρισης για τη διατήρηση και προστασία της βιοποικιλότητας στην εν γένει περιοχή ευθύνης του.

Κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών, της Προεδρίας της Δημοκρατίας και από πλευράς του ο κύριος Μήλιος προσέφερε στην κυρία Σακελλαροπούλου τις έντυπες εκδόσεις του Φορέα Διαχείρισης.

Η ξενάγηση της Προέδρου έγινε παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, κ. Γεώργιου Καμπύλη, του Πρόεδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Θεμιστοκλή Πλακοκέφαλου και του Αντιδημάρχου κ. Γεώργιου Γαρδικιώτη.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ