Όλα έτοιμα για το Zen Experience 2021,το πρώτο από τα 4 event, του Κολυμβητικού Συλλόγου Επιλέκτων

- Advertisement -

Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση μετά την πανδημία στις 30 Μαΐου, στην Βουλιαγμένη.

Ξεκίνημα της αθλητικής δράσης. Μετά τους τόσους μήνες απραξίας, εξαιτίας της πανδημίας και των μέτρων κατά του κορονοϊού, ξεκινάει και πάλι η αγωνιστική δράση, με τον Κολυμβητικό Σύλλογο Επιλέκτων SwimmingClup.gr, να εχει ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για 4 event, μέχρι και τον Οκτώβριο.

Το ξεκίνημα θα γίνει με Zen Experience 2021, που θα διεξαχθεί, σε 20 ημέρες, την Κυριακή 30 Μαϊου 2021 και ήδη όλα είναι έτοιμα για την διοργάνωση του Zen Beach και του Κολυμβητικού Συλλόγου Επιλέκτων (SwimmingClub.gr).

- Advertisement -

Πρόκειται για το μεγαλύτερο κολυμβητικό event ανοιχτής θάλασσας στην Αττική, που από φέτος θα έχει και μια σημαντική προσθήκη, αφού θα περιλαμβάνει και αγωνίσματα τεχνικής κολύμβησης. Το πρώτο ραντεβού της αγωνιστικής χρονιάς έχει δοθεί στην παραλία Zen Beach (Οδός Τέλος Βάκχου), πρώην Νηρηίδες, Βουλιαγμένη.

Το event διεξάγεται υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ) και σύμφωνα φυσικά και με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν τότε, αλλά και τους κανόνες ασφαλείας αγώνων Open Water. Οι αποστάσεις στην ανοιχτής θάλασσα είναι 1.000, 2.500, 5.000μ. και στην τεχνική κολύμβηση 1.000, 2.500μ. κατηγορίες BiFin, FinSwim.

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχές στο site του συλλόγου (SwimmingGlub.gr).

Θα ακολουθήσει το Andros Experience 2021, το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουνίου 2021, στο νησί της Άνδρου. Φιλανθρωπικό δρομικό event στο Μπατσί, Κολυμβητικά event στο Μπατσί αλλά και Τριαθλητικά event με τερματισμό στο Γαύριο.

Τρίτο κατά σειρά event για τον Κολυμβητικό Σύλλογο Επιλέκτων SwimmingClup.gr θα είναι το ERE3ATHLON που θα διεξαχθεί στην Ερέτρια της Εύβοιας, το Σαββατοκύριακο 04-05 Σεπτεμβρίου 2021, με Κολυμβητικά και Τριαθλητικά event.

Η χρονιά αγωνιστικά θα ολοκληρωθεί με το SMF – Saronic Multisport Festival που θα διεξαχθεί στον Δήμο Σαρωνικού, στην περιοχή Αναβύσσου, στις 09-10 Οκτωβρίου 2021.

Στο πλευρό του Κολυμβητικού Συλλόγου Επιλέκτων ως beauty partner, θα είναι για όλη την σεζόν τα Messinan Spa.

- Advertisement -