Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Ο Γιώργος Διδασκάλου για το πότε θα τελειώσει η αποκατάσταση στο...

Ναύπλιο: Ο Γιώργος Διδασκάλου για το πότε θα τελειώσει η αποκατάσταση στο Μπούρτζι… (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Οι εργασίες για την αποκατάσταση και ανάδειξη του Φρουρίου Μπούρτζι στο Ναύπλιο που παραμένει πάρα πολλά χρόνια κλειστό επιτέλους φαίνεται ότι προχωρούν. Αυτό το καλοκαίρι όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου θα ξαναλειτουργήσει. Οι εργασίες προχωρούν. Σήμερα ποντίστηκε το καλώδιο του ηλεκτρικού ρεύματος και η οπτική ίνα.

Σγτο βίντεο της ανάρτησης τι μας είπαν για την πορεία των εργασιών ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Διδασκάλου και ο διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Ναυπλίου Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Αρχές Μαρτίου 2021 η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ολοκλήρωσε το έργο της υδροδότησης και αποχέτευσης της καστρονησίδας. Σήμερα ξεκίνησε το έργο της ηλεκτροδότησης αλλά και της παροχής ίντερνετ. Το έργο φαίνεται ότι προχωρά και ότι η καστρονησίδα μετά από χρόνια αδιαφορίας θα αποκτήσει και πάλι τον εμβληματικό του χαρακτήρα.

Να τονιστεί ότι στην ολοκλήρωση του έργου σημαντικό ρόλο παίζει ο Γιώργος Διδασκάλου που σήμερα επιθεώρησε την εξέλιξη των έργων. Το ενδιαφέρον του Ναυπλιώτη Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού είναι τεράστιο και έχει αποδειχθεί σε πλείστα έργα στην πόλη που οι φάκελοι τους έχουν ξεσκονιστεί και βρίσκονται σε φάση επεξεργασίας. 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ