Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνάντηση Τάσου Χρόνη με τον Πύραρχο Αναστάσιο Παππά Διοικητή Αργολίδας και Αντιπύραρχο...

Συνάντηση Τάσου Χρόνη με τον Πύραρχο Αναστάσιο Παππά Διοικητή Αργολίδας και Αντιπύραρχο Βασίλη Γεωργόπουλο Διοικητή Π.Υ. Ναυπλίου

Συνάντηση με την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νομού μας, Πύραρχο Αναστάσιο Παππά Διοικητή Νομού Αργολίδας και Αντιπύραρχο Βασίλη Γεωργόπουλο Διοικητή Π.Υ. Ναυπλίου,

είχε ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου και της προετοιμασίας όλων των εμπλεκομένων με την πολιτική προστασία.

Συζητήθηκαν θέματα για την καλύτερη επιχειρησιακή και υλική ετοιμότητα των υπηρεσιών, την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος Επιδαύρου και φυσικά την άψογη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει για να είναι αποτελεσματικός ο στόχος.

Από όλες τις πλευρές έγινε εμφανές το, ήδη, καλό κλίμα που υπάρχει και η αλληλοβοήθεια σε πολλά επίπεδα, ενώ περισσότερα θα συζητηθούν σύντομα στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου μας με την παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου πολιτικής προστασίας Γιώργου Κουστένη.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην αναγκαιότητα ανάδειξης του θέματος της μονιμοποίησης του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στη Νέα Επίδαυρο και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν περαιτέρω.

Ο Δήμαρχος

Αναστάσιος Κ. Χρόνης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ