Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜε πολύ κέφι και τρέλα οι “ Ό,τι Να Ναι “ από...

Με πολύ κέφι και τρέλα οι “ Ό,τι Να Ναι “ από το Ναύπλιο στον διαγωνισμό #GINAMEUROVISION

Η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, γνωστή για την αγάπη στο θεσμό της Eurovision, διοργανώνει τον πιο διασκεδαστικό και διαδραστικό μουσικό διαγωνισμό με έπαθλο ένα μεγάλο δώρο αξίας 1000€!

Όσοι δηλώνουν fans της Eurovision, έχουν τώρα την ευκαιρία να το αποδείξουν με τον πιο χαρούμενο και δημιουργικό τρόπο, μέσα από μια απλή διαδικασία.

Επιλέγουν το αγαπημένο τους ελληνικό ή ξένο τραγούδι από τη Eurovision, ετοιμάζουν ένα σύντομο και ευφάνταστο video clip (διάρκειας τουλάχιστον 1 λεπτού) και στέλνουν τη συμμετοχή τους στα social media της εκπομπής!

Καθημερινά δυο υποψήφιοι παρουσιάζουν ζωντανά στον αέρα της εκπομπής τα video clip τους και διεκδικούν τη ψήφο των τηλεθεατών, μέσω συναρπαστικής live ψηφοφορίας στο instagram, με στόχο να προκριθούν στον πανηγυρικό τελικό, που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τη διεξαγωγή του φετινού τελικού της Eurovision, τον προσεχή Μάιο στην Ολλανδία.

Αυτό το 12άρι ποιός θα το πάρει;!

Συμμετοχή στον διαγωνισμό είχε και το “συγκρότημα” από το  Ναύπλιο που με πολύ τρέλα και το τραγούδι Alcohol Is Free + Bloopers διασκέδασε τον διαγωνισμό

Ό,τι Να Ναι

Συμμετέχοντες:

Σπύρος Κροντήρης – @_kront_

Γιώργος Σκούταρης – @_skoutarhs_

Χαριλένα Ροδοπούλου – @missalwaysright

Γιάννης Διαμαντάκος – @_diamantakos_

Αναστασία Γαλλιάκη – @anastasia_galliaki

Δείτε το Βίντεο συμμετοχής για το #ginameurovision  (Στη φωλιά των Κου Κου) – Alcohol Is Free + Bloopers

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ