Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈκκληση για τρόφιμα ή χρήματα κάνει το Γεύμα Αγάπης του Ιερού Ναού...

Έκκληση για τρόφιμα ή χρήματα κάνει το Γεύμα Αγάπης του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Το Γεύμα Αγάπης (Συσσίτιο) του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, εν όψει της εορτής  του Πάσχα και λόγω των ελλείψεων που δημιούργησε η πανδημία, κάνει έκκληση σε όλους όσοι θέλουν και μπορούν, να το ενισχύσουν με τρόφιμα ή χρήματα.

   Η  Πανδημία του κορωνοΐού, έφερε άλλα δεδομένα, πρωτόγνωρα και δύσκολα, για την ζωή του καθενός μας. Περισσότεροι άνθρωποι άνεργοι,όσο ποτέ. Η Εκκλησία όμως ,δεν πρέπει και δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη για αυτούς τους ανθρώπους, που δυσκολεύονται να περάσουν αυτές τις ημέρες του Πάσχα, με επάρκεια στα υλικά αγαθά.

  Καθημερινά αντιμετωπίζουμε καινούργιες περιπτώσεις συνανθρώπων μας,που είτε τους εντάσσουμε στο πρόγραμμα σίτισης ή τους ενισχύουμε με δέματα τροφίμων, ώστε με αυτόν τον τρόπο να φτάσει η αγάπη και το ενδιαφέρον της Εκκλησίας, σε κάθε σπίτι που αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης.

    Χωρίς την βοήθεια του Θεού και την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Ας προσπαθήσουμε, όλοι μαζί, περισσότερο αυτές τις ημέρες, να μετατρέψουμε την κοινωνία μας, σε κοινωνία αγάπης προς κάθε πάσχοντα άνθρωπο. Μόνο τότε θα βιώσουμε το πραγματικό νόημα της Αναστάσεως του Κυρίου μας .

Καλή Ανάσταση.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει χρήματα, μπορεί να κάνει κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Φιλοπτώχου Ταμείου στην Alpha Bank: 

Αρ. Λογ: ΙΒΑΝ: GR 370140 5400 5400 0210 1206 970

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ