Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα περιόδευσαν στη Λαϊκή...

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα περιόδευσαν στη Λαϊκή Αγορά του Ναυπλίου

Αντιπροσωπεία μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου συνοδευόμενη από τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα, τον συντονιστή της Ν.Ε. Αργολίδας Τάκη Παπαϊωάννου και τον συντονιστή της Ο.Μ. Ναυπλίου Γιάννη Κυριακίδη,

περιόδευσαν σήμερα Σάββατο στη Λαϊκή Αγορά του Ναυπλίου, μοίρασαν φυλλάδια του κόμματος και συζήτησαν με τους ανθρώπους της Λαϊκής, παραγωγούς και μικροπωλητές.

Το καυτό θέμα και της σημερινής εξόρμησης ήταν και πάλι το Νομοσχέδιο της Νέας Δημοκρατίας που διαλύει τον κοινωνικό χαρακτήρα των Λαϊκών Αγορών.

Ο στόχος όλων είναι να εξακολουθήσουν οι Λαϊκές να ανήκουν σε παραγωγούς- λιανοπωλητές, εξασφαλίζοντας ένα μεροκάματο, ανταμοιβή της εργασίας και του μόχθου των πρώτων αλλά και φρέσκα, ποιοτικά και προπαντός φτηνά προϊόντα για τη λαϊκή οικογένεια.

Η ανταπόκριση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πωλητών της Λαϊκής υπήρξε ένθερμη το ίδιο και η διάθεσή της για αγώνα προκειμένου το νομοσχέδιο να αποσυρθεί. Στην κρίσιμη αυτή μάχη η υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και θα είναι δεδομένη μέσα και έξω από τη Βουλή, ώστε να μην πειραχτεί ένας
θεσμός 92 ετών, με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ