Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤομάσης Χαράλαμπος & Γεώργιος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ. Ζυγαριές και μηχανήματα συσκευασίας άριστης ποιότητας

Τομάσης Χαράλαμπος & Γεώργιος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ. Ζυγαριές και μηχανήματα συσκευασίας άριστης ποιότητας

H εταιρεία  ΤΟΜΑΣΗΣ Χαράλαμπος & Γεώργιος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ, είναι μία από της δυναμικότερες εταιρείες κατασκευής ζυγιστικών συστημάτων πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα.  Οι καινοτόμες λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές ζύγισης είναι στοχευμένες, οικονομικές και αποτελεσματικές.


Η εταιρεία σε συνδυασμό με την ανάπτυξη συνεργασιών με εξειδικευμένους τεχνικούς και επιστήμονες αποσκοπεί στην εξεύρεση νέων βιομηχανικών λύσεων και προϊόντων για ζύγιση.

Έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως:

H εταιρεία  ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ κατασκευάζει   ζυγιστικά σακιαστικά μηχανήματα.

To Μοντέλο ST-70, είναι πλήρως αυτόματο ηλεκτρονικό, ζυγιστικής ικανότητας 25-60 κιλών δημητριακών καρπών.  Είναι ένα από τα καλύτερα σακιαστικά κατασκευής Τομάση Χαράλαμπου & Γιώργου σε ανταγωνιστική τιμή και ποιότητα.

Η παραγωγική δυναμικότητα του συστήματος κυμαίνεται στους 240-280 σάκους την ώρα.  Αποτελείται από ηλεκτρονικό ζυγό με επιλογή του βάρους που θέλουμε να γεμίσει ο σάκος, κοχλία μεταφοράς του προϊόντος και ηλεκτρονικό πίνακα αυτοματισμού με 5 προγράμματα συνταγών.

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ (TRUCK SCALES)                             

Όλες οι γεφυροπλάστιγγες έχουν σχεδιαστεί με άρτια μέθοδο και τεχνική, αποφεύγοντας εμπειρικές προσεγγίσεις, προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής αξιοπιστίας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλα τα προϊοντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα CE, τα πρότυπα μετρολογίας και τα αυστηρότερα standards ποιότητας.  Η γεφυροπλάστιγγα μπορεί να είναι τοποθετημένη σε λάκκο ή επιφανειακά, με ράμπες για ευκολότερη πρόσβαση.  Μετά από πολλά χρόνια στην τεχνολογία ηλεκτρονικής ζύγισης, έχουμε ασυναγώνιστη εμπειρία στις βιομηχανίες που χρησιμοποιούν γεφυροπλάστιγγες.


ΖΥΓΑΡΙΕΣ
ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ, (WEIGHING MACHINES FOR OLIVE MILLS)

ΤΑΙΝΙΟΖΥΓΟΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ

Ειδικό σύστημα ζύγισης ελαιοκάρπου, κατασκευής ΤΟΜΑΣΗ, μεγάλης ακρίβειας 0,05%, διότι η ζύγιση γίνεται στατικά.  Το σύστημα τοποθετείται μετά το πλυντήριο, προορίζεται για ελαιουργεία με μέγιστη παροχή έως 15 τόνοι ανά ώρα.  Δυνατότητα εντολής παρακράτησης των δικαιωμάτων του ελαιουργείου. Χαρακτηριστικά:

  • Ταινία μεταφοράς διαστάσεων 50Χ60cm, με ανοξείδωτο μηχανισμό, συνεχούς ζύγισης ελαιοκάρπου.
  • Όλος ο μηχανισμός είναι στηριγμένος σε πόδια ρυθμιζόμενου ύψους και πλάτους,
  • Εκτύπωση ζυγολογίου με επικεφαλίδα των στοιχείων του ελαιουργείου, ποσότητα σε κιλά, ονοματεπώνυμο και κωδικός πελάτη, ημέρα/ώρα αρχής και τέλος ζύγισης καθώς και αρίθμηση ζύγισης.

Προϊόντα όπως ο αυτόματος παλετοποιητής, ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Χαρακτηριστικά Παλετοποιητή T-1:            

Ταχύτητα περιστροφής της παλέτας : έως 10 στροφές/λεπτό                

Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος : 2000 Kg                                                                  

Διάμετρος πλατφόρμας : 1500 mm

Συνέπεια, εξυπηρέτηση, ικανοποίηση και εμπιστοσύνη είναι τα βασικά στοιχεία που αναζητά ο κάθε αγοραστής για το προϊόν που αγοράζει, στοιχεία που βρίσκει με απόλυτη σιγουριά και υπευθυνότητα, όταν απευθυνθεί  στην εταιρεία Τομάσης Χαράλαμπος & Γεώργιος.

Για πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6949596065

Web Site: https://gtomasis.com/

https://gtomasis.com/home/

E-mail: [email protected]

Linked in: George & Charalampos Tomasis – Achaiki Plastigopoiia

YouTube: Charalampos Tomasis

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ