Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΤραγωδία: Πατέρας σκότωσε τον 48χρονο γιο του - «Ελάτε να με συλλάβετε»,...

Τραγωδία: Πατέρας σκότωσε τον 48χρονο γιο του – «Ελάτε να με συλλάβετε», είπε στην αστυνομία

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στο Κορωπί όταν ένας πατέρας σκότωσε τον μεγαλύτερο γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το έγκλημα έγινε στις 10:10 στην οδό Γ. Αναγνώστου 40 όταν ένας 76χρονος σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 48χρονο γιο του. Δράστης και θύμα είχαν συχνούς τσακωμούς και προστριβές γιατί ο γιος είχε προβλήματα με το αλκοόλ.

Τα προβλήματα αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, ο οποίος έπεσε θανάσιμα τραυματισμένος, το πρωϊ, στην αυλή του σπιτιού του ήταν, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας, η αιτία της έντονης λογομαχίας τους που οδήγησε στην οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τις 10:00, οι δύο άνδρες καυγάδισαν και κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος πήρε μία καραμπίνα και πυροβόλησε τον γιο του, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Μετά το έγκλημα, την αστυνομία ειδοποίησε ο ίδιος ο ηλικιωμένος. «Σκότωσα τον γιό μου ελάτε να με συλλάβετε», φέρεται να είπε και περίμενε στο σημείο για να συλληφθεί.

Σύμφωνα με το mesogianews.gr αμέσως στο σημείο κατέφθασε αστυνομική δύναμη και ιατροδικαστής. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Κορωπίου. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ