Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟ25χρονη καταγγέλλει 40χρονο ότι την κούρεψε και τη βίασε μπροστά σε κόσμο...

25χρονη καταγγέλλει 40χρονο ότι την κούρεψε και τη βίασε μπροστά σε κόσμο στη Νέα Σμύρνη

40χρονος άνδρας φέρεται να βίασε 25 χρονη και στη συνέχεια να την κούρεψε και να την έκλεψε μπροστά σε κόσμο υπό την απειλή όπλου

Ενα απίστευτο περιστατικό βίας και σεξουαλικής κακοποίησης φαίνεται πως συνέβη στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα 25 ετών κατηγορεί έναν 40χρονο πως την βίασε και στη συνέχεια της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και την κούρεψε μπροστά σε κόσμο.

H γυναίκα καταγγέλλει πως όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας την κάλεσε στο σπίτι του τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης. Στη συνέχεια καταγγέλλει πως την ακινητοποίησε, την έδεσε με πλαστικές χειροπέδες και τη βίασε μπροστά σε τέσσερα άτομα.

Επειτα ο άνδρας φέρεται πως την ανάγκασε να κάνει μπάνιο και απειλώντας την με μπαστούνι του μπέιζμπολ αλλά και όπλο της ξύρισε τούφες από τα μαλλιά της. Οπως καταγγέλλει η 25χρονη, λίγο πριν τη διώξει από το σπίτι της έκλεψε το κινητό της τηλέφωνο αλλά και προσωπικά της έγγραφα.

Στις 4:00 τα ξημερώματα η γυναίκα μετέβη σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και κατήγγειλε τον εφιάλτη που βίωσε. Αμεσα καταστρώθηκε σχέδιο από τις Αρχές για επέμβαση στο σπίτι.

πηγη ethnos.gr/

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ