Συνάντηση του Δήμαρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου

Χρόνης Τάσος - Γιώργος Διδασκάλου
- Advertisement -

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Διδασκάλου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.

Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν το Δήμο Επιδαύρου και έγιναν προτάσεις για τον πολιτισμό και τα μνημεία.

- Advertisement -

Έγινε πρόταση για τη σύνδεση θρησκευτικών μνημείων με ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον και δημιουργία αντίστοιχης διαδρομής με σταθμούς Βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια του Δήμου μας.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η αξιοποίηση και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων για την προώθηση του πολιτιστικού πλούτου του Δήμου Επιδαύρου.

Η συνεργασία του Δήμου Επιδαύρου τόσο με το Υπουργείο Πολιτισμού όσο και με τον κ. Διδασκάλου είναι αδιάλειπτη, προς όφελος πάντα των πολιτών.

Ο Δήμος Επιδαύρου με στοχευμένες προτάσεις και σωστό προγραμματισμό θα αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για τον πολιτισμό.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η κ. Ευγενία Λιούγκα πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού και ο κ. Θανάσης Γαλάνης, επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης , δείχνοντας εμπράκτως ότι η επίλυση των προβλημάτων απαιτεί συνέργιες.

Φυσικά η δημοτική αρχή είναι ανοιχτή σε ρεαλιστικές προτάσεις και συμπράξεις με μόνο στόχο ο Δήμος Επιδαύρου εκτός από ‘’Τόπο να Δεις’’ να γίνει και ‘’Τόπος να Ζεις’’.

Ο Δήμαρχος

Αναστάσιος Κ. Χρόνης

- Advertisement -

________________