Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚων. Μάκαρης (Δωρητής): Σε σαράντα μέρες η Αργολίδα θα έχει την Παιδιατρική...

Κων. Μάκαρης (Δωρητής): Σε σαράντα μέρες η Αργολίδα θα έχει την Παιδιατρική Κλινική της …(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Ήταν 8 Ιανουαρίου 2021, μόλις λίγους μήνες πριν, που επισφραγίστηκε η δωρεά και η συνεργασία του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη με τις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες του Γ.Ν.Αργολίδας

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Από την μέρα εκείνη μια πολύ σημαντική δωρεά για την Αργολίδα βρίσκεται σε εξέλιξη, παρά την πανδημία του κορονοϊού. Πρόκειται για την Παιδιατρική Κλινική στο Νοσοκομείο Άργους. Ένας ολόκληρος νομός βρίσκεται χωρίς Παιδιατρική Κλινική. Την έλλειψη της πολιτείας ήρθε για μια ακόμη φορά να καλύψει ο ιδιωτικός τομέας. 

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης για μια ακόμη φορά δίνει το παρόν του για να καλύψει μια ανάγκη της κοινωνίας μας. Η περάτωση της Παιδιατρικής Κλινικής της Ν.Μ. Άργους βρίσκεται κοντά στην περάτωση της. Όπως βλέπουμε στο βίντεο και μας λένε η Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας κα Μαρία Σαρίδη και ο δωρητής κ. Μάκαρης η ολοκλήρωση είναι κοντά.

Ήδη το κτήριο τελειώνει και αναμένονται τα έπιπλα, που θα είναι έτσι όπως αρμόζουν σε μια Κλινική που δέχεται παιδιά. Την νέα γενιά που θα είναι το αύριο αυτού του τόπου.

Το κτήριο που θα καλύψει τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων του νομού, αλλά και των επισκεπτών του τελειώνει. Αυτό το καλοκαίρι θα το βρει έτοιμο. Από εκεί και πέρα η πολιτεία πρέπει να προχωρήσει στην στελέχωση του. 

Όσο για τις προσπάθειες του δωρητή κ. Μάκαρη και της Διευθύντριας κας Σαρίδη θα συνεχιστούν, αφού έπεται το έργο της Ογκολογικής Κλινικής στη Ν.Μ. Ναυπλίου με την δημιουργία τμήματος χημειοθεραπειών και ενδοσκοπικού εργαστηρίου.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ