Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΖυγιστικά μηχανήματα, Ζυγαριές ελαιοτριβείων, παλετοποιητές. Τομάσης Χαράλαμπος & Γιώργος, ΑΧΑΪΚΗ...

Ζυγιστικά μηχανήματα, Ζυγαριές ελαιοτριβείων, παλετοποιητές. Τομάσης Χαράλαμπος & Γιώργος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ, με ηγετική θέση.

H εταιρεία ΤΟΜΑΣΗΣ Χαράλαμπος & Γιώργος, με χαρακτηριστικά όπως κύρος, υπευθυνότητα και ευελιξία, ασχολείται με την σχεδίαση, κατασκευή, πώληση και τεχνική υποστήριξη για ζυγιστικά μηχανήματα, από το 1948.  Προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας ένα πλήρες πακέτο κάλυψης από την πρώτη στιγμή επικοινωνίας για προσφορά, μέχρι και την τεχνική υποστήριξη την οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τα προϊόντα της εταιρίας φέρουν Ευρωπαϊκές εγκρίσεις και τη σήμανση CE.

 

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ  – WEIGBRIDGES

Προσφέρουμε τις πλέον ενδεδειγμένες γεφυροπλάστιγγές, υψηλής αντοχής, μεγάλης ακρίβειας και λειτουργικότητας.  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε γεφυροπλάστιγγες κατασκευασμένες από μπετόν, σύνθετες γεφυροπλάστιγγες από μέταλλο και μπετόν καθώς και γεφυροπλάστιγγες κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από μέταλλο. 

Όλα τα μέρη της γεφυροπλάστιγγας είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, προσφέροντας χωρίς προβλήματα ζύγιση για όλη την διάρκεια ζωής της, κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.  Βασισμένοι στα δικά μας σχέδια και εγχειρίδια εγκατάστασης, προσφέρουμε στον πελάτη μια ολοκληρωμένη λύση σε οικονομική τιμή, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία  στην κατασκευή για ζυγαριές ελαιοτριβείων (weighing machines for olive mills),  ταινιοζυγός ελαιοκάρπου.

ΖΥΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

  • Ζυγιστικό σύστημα για την συνολική ζύγιση της παραγωγής ελαιολάδου, ανά παραγωγό και αυτόματη παρακράτηση του δικαιώματος.
  • Βγαίνει αυτόματα το ποσοστό % του ελαιοτριβείου και υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης αυτού ανά πάσα στιγμή.
  • Παρέχεται η δυνατότητα άντλησης ελαιολάδου, στο επιθυμητό βάρος.
  • Αποτελείται από δεξαμενή ΙΝΟΧ, χωρητικότητας 650-700 Kg, η οποία ταυτόχρονα είναι και ζυγαριά με 4 δυναμοκυψέλες.
  • Επίσης υπάρχει δεύτερη βοηθητική δεξαμενή με ρουμπινέτο, χωρητικότητας μέχρι 150 kg, η οποία βρίσκεται επάνω από τη κυρίως ζυγιστική δεξαμενή. Σύστημα συνεχούς ζύγισης, με κάδο συλλογής ελαιολάδου και ζυγιζόμενο κάδο.

Κατασκευάζουμε πλάστιγγες πλατφόρμες (platform weight scales) με διαστάσεις 80x80cm, 1,25mx1,25m, 1,5mx1,5m έως 3mx2m, σε διάφορες δυναμικότητες από 0kg έως 4.000kg.  Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε πλήρως την εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος επιλέξετε. Καλύπτουμε την εγκατάσταση, την τεχνική υποστήριξη σε ζυγαριές (weighing scales). Το διαθέσιμο απόθεμα μας σε ανταλλακτικά και ζυγιστικά συστήματα εξασφαλίζει την αμεσότητα της ανταπόκρισης μας. 

Επίσης προσφέρονται μηχανήματα συσκευασίας, μεταφορικές ταινίες, ζυγιστικά σακιαστικά δημητριακών, αυτόματος παλετοποιητής, ζυγιστικά παλετοφόρα.  Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΗ ΣΙΛΟ

Οι ηλεκτρονικές ζυγαριές για σιλό προσφέρουν σε λογική τιμή, τη δυνατότητα μέτρησης του βάρους του περιεχομένου ενός σιλό και κατ’ επέκταση την ακριβή γνώση των διαθέσιμων σε πρώτες ύλες ή ολοκληρωμένα προϊόντα.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας των δυναμοκυψελλών είναι πλέον εύκολη η τοποθέτηση τους κάτω από ένα ήδη εγκατεστημένο σιλό, ενώ ταυτόχρονα το σιλό στηρίζεται γερά με σκοπό τη συγκράτηση του έναντι ανέμων και σεισμών, που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ακρίβεια της ζύγισης.

Ειδική κατηγορία ζύγισης σιλό στερεών με μεταλλικά πόδια ή σε μεταλλικό ικρίωμα, χωρίς επεμβάσεις στο σκελετό της κατασκευής.  Χωρίς αλλαγή της στατικής λειτουργίας επιτυγχάνουμε τη ζύγιση του σιλό με ακρίβεια μέχρι  1%.

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6949596065

Web Site: https://gtomasis.com/

https://gtomasis.com/home/

E-mail: [email protected]

Linked in: George & Charalampos Tomasis – Achaiki Plastigopoiia

YouTube: Charalampos Tomasis

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ