Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤηλεδιάσκεψη του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Σύλλογου Άργους με τους Βουλευτές Αργολίδας

Τηλεδιάσκεψη του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Σύλλογου Άργους με τους Βουλευτές Αργολίδας

Το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους με προσκεκλημένους του Βουλευτές του νομού μας κ. Ιωάννη Ανδριανό, κ. Ιωάννη Γκιόλα και κ. Ανδρέα Πουλά καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Μαλτέζο και κ. τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άργους κ. Φώτη Δαμούλο.

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ των συμμετεχόντων είχε σαν θέμα τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και κυρίως την άμεση και έμμεση οικονομική ενίσχυση που θα πρέπει και επιβάλλεται να λάβουν οι επιχειρήσεις, για την διασφάλιση της επιβίωσής τους, δεδομένου ότι έχουν εξαντληθεί από το συνεχόμενο για αρκετούς μήνες lockdown και με πολλά από τα εμπορεύματα να παραμένουν αδιάθετα.

Επίσης έγινε αίτημα προς τους βουλευτές να εισηγηθούν στον αρμόδιο υπουργό  να σταματήσει η είσοδος των πελατών στα καταστήματα με τηλεφωνικά ραντεβού, μηνύματα και διάφορους άλλους ανασταλτικούς τρόπους, που προκαλούν σύγχυση σε όλους και να παραμείνει μόνο ο όρος του ενός (1) ατόμου ανά 25 τετραγωνικά όπως στα  καταστήματα τροφίμων.

Οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από τους συμμετέχοντες ως προς την κατανόηση των προβλημάτων μας ήταν οι καλύτερες, γιατί φάνηκε πως όλοι αντιλαμβάνονται την δεινή θέση μας και τα προβλήματά μας.

Ελπίζουμε αυτή η καλή διάθεση που είδαμε στην συνάντηση να συνεχίσει να υφίσταται και να προωθηθούν τα αιτήματά μας και οι αγωνίες μας προς τα αρμόδια υπουργεία.

Είμαστε σε αναμονή των ενεργειών τους.

Εκ του ΔΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ