Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝέες θέσεις εργασίας στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ: Ζητούνται Πωλητές, Νοσηλευτές, Φυσιοθεραπευτές, Φροντιστές

Νέες θέσεις εργασίας στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ: Ζητούνται Πωλητές, Νοσηλευτές, Φυσιοθεραπευτές, Φροντιστές

Ευκαιρίες απασχόλησης και καριέρας στον χώρο της υγείας προσφέρει το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που έχει έδρα την Τρίπολη.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση του Κέντρου ζητούνται για εργασία άνδρες και γυναίκες πτυχιούχοι διαφόρων ειδικοτήτων ( φυσικοθεραπευτές, νοσηλευτές ), πωλητές/τριες με προυπηρεσία αλλά και απόφοιτοι τουλάχιστον Γυμνασίου για την κάλυψη θέσεων φροντιστών.

ΠΩΛΗΤΕΣ: Πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ αλλά και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( Λυκείου )  με προυπηρεσία στις πωλήσεις θα γίνονται δεκτοί για πωλητές ή πωλήτριες με στόχο την προώθηση των υπηρεσιών αποκατάστασης, αποθεραπείας και ευεξίας του Κέντρου.

– ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ: Εκτός από πτυχιούχους Φυσικοθεραπευτές ( Τ.Ε.) δεκτές γίνονται αιτήσεις και βοηθών Φυσικοθεραπευτών ( ΙΕΚ – ΕΠΑΛ ) καθώς και αιτήσεις φοιτητών/σπουδαστών αντίστοιχων ειδικοτήτων που θέλουν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.

– ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ: Για την ειδικότητα των Νοσηλευτών/τριών γίνονται δεκτές αιτήσεις πτυχιούχων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ( ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, IEK ) με την αντίστοιχη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Νοσηλευτή/τριας ή Βοηθού Νοσηλευτή/τριας

– ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ: Άνδρες και γυναίκες – απόφοιτοι τουλάχιστον Γυμνασίου – και με επιθυμητή προϋπηρεσία μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τις θέσεις φροντιστών στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω ειδικοτήτων που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα παρακαλούνται να στείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο

 e-mail: [email protected]

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ