Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΗ συγκινητική ανάρτηση της Ζήνα Κουτσελίνη για τον συνεργάτη της Γιώργο Καραϊβάζ

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζήνα Κουτσελίνη για τον συνεργάτη της Γιώργο Καραϊβάζ

Από χθες ψάχνουμε τις λέξεις για να αποχαιρετίσουμε τον Γιώργο μας.

Το δικό μας Γιώργο, της τηλεοπτικής -και όχι μόνο- οικογένειάς μας. Τον καλό φίλο πρώτα και πάνω από όλα, τον αξιόλογο συνάδελφο, την «ψυχή» της παρέας.

Το εύστροφο μυαλό και την αιχμηρή πένα που δεν δείλιαζε πουθενά.

Που χθες το μεσημέρι φεύγοντας από την εκπομπή μας αποχαιρέτησε όπως πάντα ως κλασικός τζέντλεμαν, με το φαρδύ πλατύ χαμόγελό και τα γνωστά αστεία του και μας ευχήθηκε «καλό Σαββατοκύριακο».

Αλλά λίγη ώρα αργότερα εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στον Αλιμο, με τη γυναίκα του και το παιδί του να βρίσκονται σε αυτό.

Θεωρούμε αυτονόητο πως το να πέσει φως στην άνανδρη δολοφονία του είναι το ελάχιστο  για όσα εκείνος πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια της μάχιμης διαδρομής του στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Γιώργος Καραϊβάζ, «αντίο» και δάκρυα σε καμία περίπτωση δεν πάνε μαζί.  Θα θύμωνε άσχημα αν έβλεπε πως μας χάλασε  την παρέα…

Η «δεύτερη» οικογένειά σου λοιπόν σου λέει Γιώργο μας πως θα σταθεί ενωμένη και δυνατή, μία μεγάλη αγκαλιά σαν κι αυτή που πάντα είχες για όλους μας. Και στην περίπτωση του δικού σου «πρωτοσέλιδου» θανάτου θα αναζητήσει όλες εκείνες τις απαντήσεις που και εσύ θα αναζητούσες… συλλυπητήρια στους οικείους σου.. Συλλυπητήρια σε όλους που σε γνώρισαν μοναδικέ Γιώργο μας..

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ