Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΠυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο δράστες επέβαιναν σε μηχανάκι και εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο με πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα τις έως τώρα πληροφορίες ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε έξι σφαίρες, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του, έχοντας τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star και επιστρέφοντας στο σπίτι του.

Άγνωστο παραμένει αν οι δράστες τον παρακολουθούσαν ή του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του στην οδό Άννινου, στον Άλιμο, ενώ στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν 17-20 κάλυκες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή για ύποπτα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Ήδη, αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Η είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έχει προκαλέσει σοκ στο χώρο της δημοσιογραφίας και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ κάλυπτε για χρόνια το αστυνομικό ρεπορτάζ σε διάφορα ελληνικά ΜΜΕ, ενώ το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν καθημερινά στην εκπομπή του Star «Aλήθειες με τη Ζήνα», στο Star και ήταν διαχειριστής του site με αστυνομικά νέα bloko.gr.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ