Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLE5 νέες ταινίες του Netflix για να δείτε με τα παιδιά...

5 νέες ταινίες του Netflix για να δείτε με τα παιδιά σας το Σαββατοκύριακο

Οι μέρες της καραντίνας σύντομα θα τελειώσουν. Μέχρι να γίνει αυτό όμως και να επιστρέψουμε όλοι στις υπαίθριες δραστηριότητες και τις παλιές μας συνήθειες, σας ετοιμάσαμε μια λίστα με υπέροχες ταινίες για να απολαύσετε οικογενειακά με ποπ κορν στον καναπέ αυτό το Σαββατοκύριακο!

 

Ας το παραδεχτούμε: Οι περισσότεροι γονείς απολαμβάνουμε τις παιδικές ταινίες όσο και τα παιδιά μας, αν όχι περισσότερο! Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό άλλωστε από το να ανακαλύπτεις μεγαλώνοντας πόσα έξυπνα κρυμμένα αστεία ενηλίκων κρύβονται σε ταινίες που προορίζονται για παιδιά. Μέχρις ότου να μπορέσουμε να γυρίσουμε λοιπόν στις αγαπημένες μας υπαίθριες δραστηριότητες για παιδιά Aktivitäten für Kinder in Zürich, δεν είναι κακό να απολαύσουμε λίγες ώρες χαλάρωσης με κάποια από τις παρακάτω νέες παιδικές ταινίες που κυκλοφόρησαν:

Μυστική Υπηρεσία Ελέγχου Μαγείας

Τα δύο γνωστά σε όλους μας αδέρφια του παραμυθιού, Χάνσελ και η Γκρέτελ, μεγάλωσαν και είναι τώρα μυστικοί πράκτορες μιας τής υψίστου μυστικότητας, Υπηρεσίας Ελέγχου Μαγείας. Οι δυο τους αναλαμβάνουν να λύσουν το τρομερό μυστήριο τού αιώνα – την μυστηριώδη απαγωγή τού Βασιλιά. Όλα φυσικά γίνονται πολύ πιο περίπλοκα, όταν από ένα ξόρκι γίνονται και πάλι παιδιά. Τι λέτε; Θα τα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους;

Pui Pui

Ο Pui Pui Molcar είναι μια ιαπωνική σειρά anime μικρού μήκους που παράγεται από την Shin-Ei Animation. Το θέμα της είναι πραγματικά αξιολάτρευτο αφού έχει ως ήρωες μικρά χνουδωτά ινδικά χοιρίδια που είναι ταυτόχρονα και αυτοκίνητα, σε έναν κόσμο υπέροχα απαλό όπου οι άνθρωποι είναι κούκλες!

Η μέρα του Ναι

Η μέρα του “Ναι” είναι ο φόβος των γονιών και το όνειρο κάθε παιδιού. Μια μέρα που οι γονείς λένε “ναι” σε ό,τι και αν ζητήσουν τα παιδιά, συμφωνούν στα πάντα και δεν φέρνουν καμιά μα καμία αντίρρηση. Στo “Yes Day” οι πρωταγωνιστές είναι μία οικογένεια που όπως πολλές άλλες αρχίζει να νιώθει την τριβή των σχέσεων κυρίως από τα πολλά όχι και τις απαγορεύσεις που δέχονται τα παιδιά από τους γονείς τους. Έτσι μια μέρα οι γονείς αποφασίζουν να τους παραχωρήσουν μία “Yes Day”, δηλαδή μια μέρα που θα τους λένε σε όλα “ναι”, έχοντας θέση πρώτα κάποιες εξαιρέσεις και κανόνες. Η συνέχεια είναι πραγματικα απολαυστική!

Βάφλα και Μότσι

Αν θες να γίνεις επιτυχημένος σεφ πρέπει να ταξιδέψεις. Αυτό κάνουν και οι Βάφλα και Μότσι! Εφορμούν σε μια απίθανη γαστρονομική περιπέτεια ανά την υδρόγειο. Με τη βοήθεια της κας Ομπάμα, οι Βάφλα και Μότσι ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο και ανακαλύπτουν αμέτρητες πληροφορίες για τα πιο απίθανα φαγητά αλλά και για τους πολιτισμούς που τα μαγειρεύουν! Πρόκειται για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι που θα απολαύσετε μικροί και μεγάλοι. To “Waffles + Mochi” είναι είναι ήδη διαθέσιμο στο Netflix από τις 16 Μαρτίου.

Η Ντόρα και η Πόλη του Χρυσού

Η Ντόρα, η γνωστή σε όλους μας μικρή εξερευνήτρια βρίσκεται μπλεγμένη σε ακόμα μια μεγάλη περιπέτεια. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει να βρει τους γονείς τους που εξαφανίζονται κάτω από μυστήριες συνθήκες, ενώ αναζητούν μια αρχαία πόλη χρυσού. Τα βήματα οδηγούν τη Ντόρα και τους φίλους της σε στη ζούγκλα όπου θα προσπαθήσουν να ξαναβρούν τους γονείς της και να λύσουν το μεγάλο μυστήριο πίσω από τη χαμένη πόλη του χρυσού.

Τι θα κάνετε λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο; Θα επιλέξετε να λύσετε ένα μυστήριο με τους Χάνσελ και Γκρέτελ ή με τη Ντόρα; Ή μήπως θα προτιμήσετε μια γαστρονομική περιπέτεια με την τέος πρώτη κυρία; Σε κάθε περίπτωση αξίζει να πείτε “Ναι” σε κάποιες από τις απαιτήσεις των μικρών μας φίλων και να αφήσετε τους κανόνες για λίγο στην άκρη!

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ