Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής - κολάζ για Παιδιά με...

Το Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής – κολάζ για Παιδιά με Τίτλο : “1821 – 2021”

Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής – Κολάζ για Παιδιά με Τίτλο : «1821 – 2021 : η Ελληνική Επανάσταση και οι ήρωες του΄21, μέσα από το βλέμμα των παιδιών, 200 χρόνια μετά».

Το Πολεμικό Μουσείο / Παράρτημα Ναυπλίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής – κολάζ για παιδιά ηλικίας 4 – 18 ετών με τίτλο : “1821 – 2021: η Ελληνική Επανάσταση και οι ήρωες του ΄21 μέσα από το βλέμμα των παιδιών, 200 χρόνια μετά”.

Οι παιδικές δημιουργίες, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα παρουσιαστούν σε περιοδική έκθεση που θα διοργανώσει το Πολεμικό Μουσείο / Παράρτημα Ναυπλίου και οι καλύτερες θα βραβευτούν στα εγκαίνια της έκθεσης. 

Ο νικητής κάθε ηλικιακής ομάδας κερδίζει ως έπαθλο τρία επετειακά επιτραπέζια παιχνίδια για το 1821, που δημιούργησε η ελληνική εταιρία «Desyllas Games» υπό την αιγίδα του Πολεμικού Μουσείου.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών – Παράρτημα Ναυπλίου, ακλουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο :

http://www.warmuseum.gr/τα-μουσεία-μας/παράρτημα-πολεμικού-μουσείου-ναυπλί/διαγωνισμός- παιδικής-ζωγραφικής/

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ