Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΦριχτό τροχαίο στο Σχιστό: Τρία νέα παιδιά νεκρά

Φριχτό τροχαίο στο Σχιστό: Τρία νέα παιδιά νεκρά

Φριχτό τροχαίο με τρία νέα παιδιά νεκρά, σημειώθηκε στις 4:25 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Σχιστό, στο ύψος του Κερατσινίου.

Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν τέσσερα άτομα  που κατευθύνονταν στο Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα που κατευθύνονταν στο κέντρο του Πειραιά. 

Στο ύψος του αριθμού 98, της λεωφόρου Σχιστού, το αυτοκίνητο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε μια προστατευτική μπαριέρα. Αμέσως μετά το ΙΧ εκσφενδονίστηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου και σύρθηκε για 100 μέτρα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ξηλώθηκε και το τσιμεντένιο στηθαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα που κατευθύνονταν στο κέντρο του Πειραιά. Νεκροί ανασύρθηκαν τρεις νεαροί άνδρες ηλικίας 22 ετών, ο μικρότερος, και 25 ο μεγαλύτερος, ενώ σώθηκε μόνο η 20χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου και φορούσε ζώνη ασφαλείας η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Η 20χρονη που επέζησε, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το δύστυχημα, φίλοι των τριών παιδιών που χάθηκαν έσπευσαν στο σημείο για να αφήσουν λίγα λουλούδια, ενώ έγραψαν και τα ονόμά τους.

φωτο αρχείου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ