Καμπόσος: “Να βάλουμε την ελληνική σημαία στα μπαλκόνια μας και να καμαρώνουμε που είμαστε Έλληνες” … (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Στις ενέργειες που κάνει ο Δήμος Άργους – Μυκηνών για να τιμήσει την Ελληνική Εθνεγερσία και όσους συμμετείχαν σε αυτή αναφέρθηκε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος με σημερινές δηλώσεις του.

- Advertisement -

Πολλά τα μηνύματα και προς πολλές πλευρές από τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών που περιλαμβάνονται στο βίντεο αυτής της ανάρτησης.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Τριακόσια τετραγωνικά σημαία στο κάστρο του Άργους τοποθετήθηκε σήμερα παραμονή της 25η Μαρτίου για να  τιμηθεί η Εθνική επέτειος και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Στον μεγάλο εορτασμό για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 συμμετέχει κάθε Έλληνας και Φιλέλληνας απανταχού της Γης.

Σε αυτόν τον Πανελλήνιο εορτασμό συμμετέχει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση με πρωτοβουλίες που τηρούν τους περιορισμούς που μας επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού.

Στην Αργολίδα, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, πέραν της σημαίας που αναρτήθηκε σήμερα στο κάστρο, δημιούργησε επετειακό λογότυπο το οποίο θα φέρει για όλο το 2021 παράλληλα με το επίσημο λογότυπο του.

Πέραν τούτου, δημιουργεί μια ανοιχτή έκθεση στο κέντρο της πόλης με προσωπογραφίες ηρώων του 1821 καθώς και ποιήματα ποιητών που εμπνεύστηκαν από την Ελληνική Επανάσταση.

Λάβαρα και σημαίες της επανάστασης από κάθε σημείο της Ελλάδας θα κοσμούν το Δημαρχείο και τα Δημοτικά κτίρια όλων των Κοινοτήτων.

 

 

- Advertisement -

________________