Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLE2+1 έπιπλα σαλονιού που θα γεμίσουν τον χώρο σας αισιοδοξία

2+1 έπιπλα σαλονιού που θα γεμίσουν τον χώρο σας αισιοδοξία

Τα χρώματα σε έναν χώρο φέρνουν ανάταση ψυχής. Αλλάζουν την ατμόσφαιρά του και διαμορφώνουν ένα μοτίβο πολύ διαφορετικό από τις ψυχρές αποχρώσεις επίπλων που είχαμε συνηθίσει στη διακόσμηση των σπιτιών.

Τα παρακάτω έπιπλα μπορούν να ενταχθούν τόσο σε ένα σαλόνι σπιτιού όσο και επαγγελματικού χώρου προσδίδοντας αυθόρμητη αρμονία και χαρά όταν τα αντικρύζει κανείς.

Καναπές στο χρώμα της βιολέτας

https://www.athanasiou.com.gr/wp-content/uploads/2020/02/barcelona-1-500×281.jpg

Εντυπωσιακός, παλ μωβ γωνιακός καναπές κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο ελάτου. Το πούπουλο και η σιλικόνη, υλικά από τα οποία είναι ενισχυμένα τα μαξιλάρια καθίσματος, δημιουργούν αυτόματα ένα άνετο και αναπαυτικό κάθισμα τόσο για τον καλεσμένο σας όσο και για εσάς τους ίδιους που θέλετε να ξαπλώσετε μετά από μία δύσκολη μέρα.

Διθέσιος καναπές στο χρώμα του ηλιοτρόπιου

https://www.athanasiou.com.gr/wp-content/uploads/2020/02/armonia-s-500×281.jpg

Ο διθέσιος καναπές στο χρώμα της μουστάρδας ανήκει στο μοντέρνο ύφος και αναμφισβήτητα μπορεί να χρωματίσει οποιοδήποτε άχρωμο σαλόνι, προσφέροντας ενδιαφέρον και εστίαση σε ένα χρώμα που συμβολίζει την αίγλη. Διατίθεται διθέσιος και τριθέσιος.

Πολυθρόνα που θυμίζει καλοκαίρι

Πολυθρόνα στα χρώματα του γαλάζιου και του σμαραγδένιου, είναι κατάλληλη για μία ανεκμετάλλευτη γωνιά του χώρου σας λόγω των σχετικά μικρών διαστάσεων και του ιδιαίτερου σχεδιασμού. Θα ταιριάξει άψογα στο γραφείο σας, στη βιβλιοθήκη σας, στο σαλόνι σας, στο ιατρείο σας.

Τα παραπάνω έπιπλα επιλέχθηκαν από τη συλλογή Alpha Saloni Athanasiou, που φημίζεται για γωνιακούς καναπέδες σε κλασικό και μοντέρνο ύφος και πολυθρόνες με ιδιαίτερο design. Για παραγγελίες ή ερωτήσεις για διαστάσεις και τιμές σε σετ επίπλων μπορείτε να καλέσετε στο 2310787622.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ