Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔωρεά υγειονομικού υλικού από το Επιμελητήριο Αργολίδας προς την ΚΟΜΥ Αργολίδας

Δωρεά υγειονομικού υλικού από το Επιμελητήριο Αργολίδας προς την ΚΟΜΥ Αργολίδας

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος και ο κ. Δημήτριος Μαγκλάρας Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ

και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, παρέδωσαν υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του υγειονομικού προσωπικού της ΚΟΜΥ Αργολίδας.

Η δωρεά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων και ενεργειών του Επιμελητηρίου Αργολίδας, με σκοπό την στήριξη των δομών υγείας του νομού και την υποστήριξη του μετώπου κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid -19.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος δήλωσε ότι:

«το Επιμελητήριο Αργολίδας στέκεται δίπλα στις άοκνες προσπάθειες του προσωπικού της ΚΟΜΥ Αργολίδας που επιτελούν καθημερινά τεράστιο έργο για την ανίχνευση κρουσμάτων της πανδημίας, πραγματοποιώντας σαρωτικούς ελέγχους σε κάθε γωνιά του νομού μας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Η δωρεά αυτή αποτελεί το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και υποστήριξης της αξιέπαινης προσπάθειας που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση του COVID-19 ».

Το χορηγούμενο υγειονομικό υλικό για την ΚΟΜΥ Αργολίδας παρέλαβε η κα. Νέλλα Αικατερίνη Πνευμονολόγος Επιμελήτρια Α΄ Πνευμονολογικής κλινικής Νοσοκομείου Ναυπλίου και Επόπτρια Κινητών Μονάδων ΚΟΜΥ Αργολίδας.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια στον αγώνα απέναντι στην πανδημία, με συνεχείς και ουσιαστικές δράσεις για τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και του κοινωνικού συνόλου.

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

Διαβάστε επίσης: Λευκή Βίβλο για την Προστασία του Πολίτη: Αλλάζουν σταδιακά τα πάντα το Υπουργείο, η Αστυνομία, η δομή, η εκπαίδευση, το δόγμα

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ