Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟ3+1 προτάσεις από ταπετσαρίες τοίχου του Think Art

3+1 προτάσεις από ταπετσαρίες τοίχου του Think Art

Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι από τους πιο μοντέρνους τρόπους να καλύψετε με χρωματικά μοτίβα και απεικονίσεις τον τοίχο σας. Αποτελούν έναν από τους πιο τολμηρούς τρόπους να εκφραστείτε καλλιτεχνικά μέσω της τέχνης στον προσωπικό σας χώρο.

Από το Thinkart σας προτείνουμε μερικές ταπετσαρίες οι οποίες μπορούν να ενταχθούν στον χώρο σας πολύ εύκολα, όποιο κι αν είναι το στυλ του χώρου σας.

Ταπετσαρίες τοίχου με λουλούδια

Το floral μοτίβο είναι ένα από τα πιο ευφάνταστα σχέδια, τα οποία μπορεί να επιλέξει κανείς είτε για όλους τους τοίχους του δωματίου, είτε για έναν μόνο, εστιάζοντας σε έπιπλα και decor.

Θα μπορούσαμε να διαχωρίσουμε το floral σε τρία στυλ. Το κλασικό που αφορά απεικονίσεις κυρίως βοτάνων με έμφαση στις λεπτομέρειες, το βικτωριανού τύπου με σκούρες αποχρώσεις και απεικονίσεις κυρίως τριαντάφυλλων και το μοντέρνο, το οποίο φαντάζει στα μάτια μας πιο αφηρημένο και χωρίς όρια με μονοχρωμία.

Στο Thinkart παντρέψαμε τα στυλ αυτά και σας παρουσιάζουμε δύο από τις πιο φωτεινές ταπετσαρίες λουλουδιών σε αγαπημένες αποχρώσεις όπως το κίτρινο και το μπλε.

Άνθηση

https://www.thinkart.gr/images/bx/wallpapers/nature/0005-anthesis/0005-anthesis-bedroom-1200×800.jpg

Τροπικό κυρίως το μοτίβο, με κυριαρχία του μπλε που απαλύνεται με το σάπιο μήλο και το λαχανί. Μία πολύ ευχάριστη πρόταση που μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε έναν τοίχο, προσφέροντας μία φωτεινή όαση στο δωμάτιο. Έχετε την επιλογή να επιλέξετε το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο, όπως βινύλιο, ύφασμα, ανάγλυφη υφή και απλή ταπετσαρία με κόλλα. Βρείτε το σχέδιο εδώ, στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Κίτρινα λουλούδια

https://www.thinkart.gr/images/bx/wallpapers/floral/0001-yellow-flower/0001-yellow-flower-livingroom-2-1200×800.jpg

Μοντέρνα ταπετσαρία με λουλούδια σε πλάγια παράταξη και έμφαση στο κίτρινο, που είναι το χρώμα της ευχάριστης ενέργειας σε έναν χώρο. Για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο, η ταπετσαρία τοίχου με την ανθισμένη φύση, θα κάνει τον χώρο σας μοναδικό.

Τρισδιάστατες ταπετσαρίες

Εάν έχετε μικρό παιδί στο σπίτι σας, μια τρισδιάστατη ταπετσαρία θα μπορούσε να εξάρει την φαντασία του!

Giraffe

https://www.thinkart.gr/images/bx/-3d-wallpapers/-paidikes/0005-giraffe/0005-giraffe-kidsroom-3-1200×800.jpg

Ένα ζώο που θα μπορούσε να ξετρελάνει τα παιδιά είναι η ψηλή καμηλοπάρδαλη, η οποία απεικονίζεται σε ένα πράσινο πάρκο. Η ταπετσαρία 3D Giraffe φέρνει στον χώρο του παιδιού το ζωικό βασίλειο και την φύση.

Και επειδή οι 3D ταπετσαρίες ταιριάζουν σε όλα τα δωμάτια, και εμείς οι μεγαλύτεροι θα μπορούσαμε να ενσωματώσουμε άνετα μία τρισδιάστατη …αισθητική και στο σαλόνι μας!

Abstract Geometry

https://www.thinkart.gr/images/bx/-3d-wallpapers/abstract-geometry/1000-abstract-geometry-livingroom-1200×800.jpg

Εκκεντρικό μοτίβο, με χρώματα παρμένα από έναν πλούσιο καμβά που φέρνει νέα εποχή στο σαλόνι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Συνδυάζει pop art, αφηρημένη τέχνη, σύγχρονη αισθητική και κυβιστική διάθεση, ενώ η ανάγλυφη υφή και το 3D αποτέλεσμα μαγνητίζει τα βλέμματα. Βρείτε την εδώ, στο επιθυμητό πλάτος και ύψος.

Όλη η συλλογή από ταπετσαρίες παντός είδους, στο Thinkart!

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ