Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΠανίσχυρα δάπεδα κατάλληλα για τον επαγγελματικό σας χώρο

Πανίσχυρα δάπεδα κατάλληλα για τον επαγγελματικό σας χώρο

Τα βιομηχανικά δάπεδα είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία δαπέδων που μπορούν να λειτουργήσουν άψογα σε χώρους με μεγάλες συγκεντρώσεις χημικών, με τόνους εμπορευμάτων να ακουμπάνε πάνω τους αλλά και σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος ή σε νοσοκομεία, εργαστήρια και χειρουργικές αίθουσες.

Η εταιρεία DIASTROSI HELLAS εμπορεύεται βιομηχανικά και εποξειδικά δάπεδα και είναι σε θέση να διαχειριστεί μεγάλο όγκο παραγγελιών και εφαρμογών σε ειδικούς εργοστασιακούς και όχι μόνο χώρους.

Γιατί να επιλέξετε βιομηχανικό δάπεδο για τον επαγγελματικό σας χώρο;

Είναι βέβαιο ότι η σύγχρονη βιομηχανία ψάχνει τρόπους να γίνεται όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται και αυτό το πετυχαίνει με το να προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες υπηρεσίες. Μία από αυτές είναι τα εποξειδικά δάπεδα, κατασκευές οι οποίες είναι πολύ ανθεκτικές και ποιοτικές, προσφέρουν λειτουργικότητα και οι προδιαγραφές τους είναι άριστες.

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα των δαπέδων αυτών, είναι:

  • Καλύπτονται με ειδικό υλικό, ώστε να μην λερώνονται
  • Ακόμα κι αν λερωθούν καθαρίζονται με νερό πανεύκολα, αναδεικνύοντας την χαρακτηριστική τους λάμψη
  • Ένα πεπειραμένο συνεργείο μπορεί να τα τοποθετήσει σε λίγη ώρα
  • Επιδεικνύουν μεγάλη ανθεκτικότητα σε χημικά και τοξικές ουσίες
  • Μπορείτε να τα επιλέξετε από μία μεγάλη γκάμα χρωματικών και σχεδιαστικών επιλογών

Το κόστος τους είναι πολύ προσιτό και προκύπτει ανάλογα με το είδος του δαπέδου, το πάχος του και τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου σας.

Τα δάπεδα αυτά μπορούν να τοποθετηθούν σε καταστήματα λιανικής και χονδρικής πώλησης, σε εργαστήρια, σε κλινικές, σε σχολεία όλων των βαθμίδων, σε γκαράζ κ.α.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ