Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚυμπουρόπουλος: Στη μέχρι τώρα θητεία μου έχω ψηφίσει υπέρ του δικαιώματος των...

Κυμπουρόπουλος: Στη μέχρι τώρα θητεία μου έχω ψηφίσει υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματός τους

Στη μέχρι τώρα θητεία μου, σε όλα τα ψηφίσματα, έχω ψηφίσει υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματός τους και στο δικαίωμά τους και στην άμβλωση.
Όπως, επίσης, έχω ψηφίσει για να υπερασπιστώ τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και φυσικά και των παιδιών. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η ψήφος μου για τα παιδιά θα ερμηνευόταν ως ψήφος κατά του δικαιώματος των γυναικών στην επιλογή, για λόγους πολιτικής σπέκουλας ή εκ δικού μου σφάλματος θα παρερμηνεύονταν η ψήφος μου και θα θεωρούνταν ότι επιθυμώ κάτι διαφορετικό. Το γεγονός ότι η θέση μου παρερμηνεύτηκε, με στεναχωρεί.
Δήλωσα προ ολίγου δημόσια και θα το κάνω όσες φορές χρειαστεί και με όποιον τρόπο μου επιτρέπει η πολιτική μου ιδιότητα πως το ανθρώπινο δικαίωμα και η υπεράσπισή του θα είναι πάντα ένας ακλόνητος προσωπικός μου πυλώνας. Το δικαίωμα στην άμβλωση είναι απόλυτο και ως προς αυτό ήμουν, είμαι και θα είμαι κάθετος!
Στέλιος Κυμπουρόπουλος
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ