Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Τι ισχύει  για τα καταστήματα μετά το σκληρό lock...

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Τι ισχύει  για τα καταστήματα μετά το σκληρό lock down στην Αργολίδα

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου, ενημερώνουν ότι κατόπιν των νέων ανακοινώσεων της Πολιτικής Προστασίας ,η περιοχή μας είναι πια σε σκληρό lock down , επίπεδο Γ πολύ αυξημένου κινδύνου( βαθύ κόκκινο ).

Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο και να μπορέσουμε να επανέλθουμε στη κανονικότητα οριστικά.
Έτσι λοιπόν τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις της πόλης του Ναυπλίου μπαίνουν σε αναστολή από αύριο Πέμπτη 4/3/2021 και ώρα 05:00πμ έως Τρίτη 16/3/2021 ώρα 05:00πμ
Επιτρέπεται :
η λειτουργία των Καταστημάτων τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, pet shop, καθαριστήρια, καταστήματα πώλησης καπνικών/ατμιστικών προϊόντων
Ένα (1) άτομο για κάθε 25 τ.μ. στον κύριο χώρο του καταστήματος (εξαιρούνται βοηθητικοί χώροι, αποθήκες, γραφεία, χώροι στάθμευσης).
Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων.
Ειδικώς ως προς τα καταστήματα τροφίμων τηρείται απόσταση δύο (2) μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία.
Υποχρέωση καταστημάτων τροφίμων για ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να βρίσκονται εντός του καταστήματος.
Ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια, όπου υφίστανται, με ανάπτυξη καθημερινού προγράμματος απολύμανσης, το οποίο επιδεικνύεται στις αρμόδιες αρχές.
Επιτρέπεται επίσης :
η λειτουργία των α) επιχειρήσεων τηλεπικοινωνιών αποκλειστικά κατά το σκέλος που αφορά στην επισκευή συσκευών, την εξόφληση λογαριασμών και την ανανέωση υπολοίπου, β) τα καταστήματα οπτικών/ακουστικών βαρηκοΐας κατόπιν ραντεβού, γ) τα συνεργεία αυτοκινήτων κατόπιν ραντεβού , δ) τα περίπτερα, τα οποία δύνανται να λειτουργούν είκοσι τέσσερις (24) ώρες.
Επιτρέπεται η λειτουργία των:
Υπηρεσιών παροχής προϊόντων σε πακέτο από κατάστημα τροφίμων (take away), ανά επίπεδο επιδημιολογικής επιβάρυνσης,
Τα πρατήρια υγρών καυσίμων λειτουργούν με το ωράριο που ισχύει σύμφωνα με τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.
Η κυκλοφορία επιτρέπεται έως τις 19:00μμ
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ