Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αργολίδας: Αναστολή λειτουργίας σχολείων –τμημάτων σε Ναύπλιο και Πόρτο...

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αργολίδας: Αναστολή λειτουργίας σχολείων –τμημάτων σε Ναύπλιο και Πόρτο Χέλι

Ενημερώνουμε γονείς , κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με  απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας ,

σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία από την 1 η Μαρτίου και για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων Covid 19, ενός τμήματος του 10 ου Νηπιαγωγείου Άργους και μίας τάξης του 5 ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.

Επίσης από τις 02/03/2021 και για 14 ημέρες , αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία,του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, δύο τμημάτων του 3 ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, μίας τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας , μίας τάξης και ενός τμήματος του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου, λόγω κρουσμάτων.

Oι στενές επαφές των περιστατικών έχουν ειδοποιηθεί από τις Διευθύνσεις των σχολείων , προκειμένου για την παραμονή τους στο σπίτι , τη στενή παρακολούθηση της υγείας τους και την ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών τους σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων. Υπεύθυνος φορέας για την ιχνηλάτηση των επαφών είναι ο ΕΟΔΥ.

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Αικατερίνη Δουράνου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ