Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτην εκδήλωση των 199 χρόνων από την Α’ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων θα...

Στην εκδήλωση των 199 χρόνων από την Α’ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων θα παρευρεθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα του εορτασμού των 199 χρόνων από την Α’ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου .

Στην εκδήλωση έχουν προβλεφθεί όλα τα υγειονομικά μέτρα με στόχο την αποτροπή της διασποράς του κορωνοιού SARS-COV-2 , αλλά και την προστασία και ασφαλή παραμονή στο χώρο για τους προσκεκλημένους και τους εκπροσώπους του Τύπου .

Όσον αφορά ειδικά τους εκπροσώπους του Τύπου υπάρχει ειδικός χώρος στην πλατεία της Α ́ Εθνοσυνέλευσης για την παραμονή τους και την διευκόλυνση του έργου τους , στον οποίο θα πρέπει να τηρούνται από τους ίδιους όλα τα μέτρα προστασίας , μάσκες , αποστάσεις κτλ .

Επίσης κατά την διάρκεια της δοξολογίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην οποία θα παρευρεθεί η Α. Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υπάρχουν μόνο το συνεργείο της ΕΡΤ και ο διαπιστευμένος φωτογράφος του Δήμου Επιδαύρου από τον οποίο θα μπορεί να ζητηθεί από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό .

Από το Δήμο Επιδαύρου

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ