ΥΛΙΚΑ
2-3 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1-2 καρότα κομμένα ζουλιέν
2 πιπεριές κομμένες ζουλιέν
1 φρεσκο κρεμμυδι σε λεπτες ροδελες
10-12 ντοματάκια cherry, κομμένα στη μέση
4-5 κουταλιές Σπορέλαιο
60ml χυμό πορτοκαλιού
1/2 κούπα ρεβύθια (βρασμένα και στραγγισμένα)
χυμός από 1 λάιμ
αλάτι-πιπέρι- λίγο κύμινο
μισό ματσάκι Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
125 γρ. Κουσκούς
250ml ζωμός λαχανικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προσθέτουμε στo τηγάνι δυο κουταλιές λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια, τα καρότα, τις πιπεριές και το κρεμμύδι.
Τα σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού και προσθέτουμε τα ρεβύθια και τα ντοματάκια.
Τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το υπόλοιπο λάδι, αλάτι, πιπέρι, το κύμινο και τον μαϊντανό.
Bάζουμε το κουσκούς σε ένα μπολ, ζεσταίνουμε το ζωμό λαχανικών, το ρίχνουμε πάνω από το κουσκούς, καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε για 5 λεπτά να πιει το ζωμό.
Ο ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας ενημερώνει ότι θα γίνουν διακοπές ηλεκτροδότησης των κάτωθι περιοχών λόγω εργασιών κατασκευών…
Αλλαγές στις μέρες λαϊκής αγοράς Ναυπλίου λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ανακοίνωσε ο δήμος Ναυπλιέων. Ο…
Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θ. Λιβάνου κατανέμεται, από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών…
Νέα στοιχεία βγάζει στο φως της δημοσιότητας για χρέη ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, και…
Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ι. Μαντζούνη Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων…
Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας για ανέργους ηλικίας 30-59 ετών με έμφαση στις γυναίκες υπεγράφη…