Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΕρωτικές Προβλέψεις έως 14/02: Παλιές ιστορίες, καινούργιες ευκαιρίες!

Ερωτικές Προβλέψεις έως 14/02: Παλιές ιστορίες, καινούργιες ευκαιρίες!

Του ανάδρομου Ερμή τα καμώματα θα νιώσουμε στο πετσί μας, αυτή την εβδομάδα, αφού οι κολεγιές του με τους πλανήτες θα είναι αρκετές,

ξεκινώντας από τις 8, με τον Ήλιο, που κάνει σύνοδο, στις 10, θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, στις 13 σύνοδο με την Αφροδίτη και την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου με τον Δίας επηρεάζοντας τα Σταθερά και τα Παρορμητικά, αυτή τη φορά, του β’ δεκαημέρου.

Παράλληλα, στις 11, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που έχει συντροφιά της τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία, οπότε κάθε αλλαγή της θα είναι προς όφελος των ζωδίων του γ’ δεκαημέρου, αλλά και ένα εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, στις 13, που θα δημιουργήσει παρατράγουδα και θα βγάλει στη φόρα κάθε «παράνομη» δράση, απάτες και πλάνες σε Μεταβλητά και Σταθερά του β’ δεκαημέρου.

Ας δούμε πώς επηρεάζεται η ερωτική ζωή των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα:

ΚΡΙΟΣ 

Εσύ που είσαι του α’ δεκαημέρου μάλλον μια αδιάφορη εβδομάδα θα έχεις, αφού αν εξαιρέσεις παιχνιδάκια, φλερτάκια και χαζομαρίτσες, κάτι ουσίας, που θα σε ξεσηκώσει για τα καλά, δε θα γίνει. Εσύ του γ’ δεκαημέρου, ωστόσο, έχεις να ελπίζεις πολλά και από τη Νέα Σελήνη που μπορεί να σου φέρει έναν έρωτα κυριολεκτικά από το πουθενά, είτε γνωστό γνωστού είτε μέσα από μια παρέα ή ομάδα. Εσύ του β’, θα έχεις και τη δυνατότητα να λειτουργήσεις… υπογείως, προκειμένου να κατακτήσεις την καρδιά ενός ατόμου. Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να σου εξομολογηθεί ένα άλλο τον έρωτά του, με τον ανάδρομο όμως να πρωτοστατεί, μην περιμένεις πατ-κιουτ εξελίξεις… Δύσκολα θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, που ίσως καταλήξουν (ίσως και όχι) σε δεσμό. Από παλιές όμως… να ‘χαμε, να λέγαμε! Αν, βέβαια, είχε μείνει μια υπόθεση στη μέση, τώρα ίσως υπάρξει και πάλι επαφή, χωρίς όμως να μπορεί κάποιος να πει με βεβαιότητα ότι θα έχει και την επιθυμητή κατάληξη. Το ρίσκο αξίζει όμως να το πάρεις.

ΤΑΥΡΟΣ ❤

Με την Νέα Σελήνη εσύ του γ’ δεκαημέρου δε θα κακοπεράσεις, τουλάχιστον στα ερωτικά σου. Το πιο πιθανό είναι να τραβήξει το ενδιαφέρον σου ένα πρόσωπο, που δεν το λες και συνηθισμένο, αλλά όπως σου ήρθε, έτσι θα σου φύγει. Αν είσαι σε σχέση όμως, τα θεματάκια σας θα τα έχετε με το ταίρι σου εξ αιτίας διαφόρων θεμάτων της δουλειάς. Μπορεί κι ένα φλερτ από εκεί μέσα να κάνει τη ζημιά του. Εσύ που ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, δικαίως ή αδίκως, θα αρχίσεις υποπτεύεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με ένα πρόσωπο που σε έχει προσεγγίσει. Ενδεχομένως όμως να οφείλεται και στην καχυποψία σου, οπότε μην δημιουργείς καταστάσεις, αν δεν είσαι σίγουρος για ό,τι παίζει. Πάντως μια επιθυμία σου, που αφορά στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να πραγματοποιηθεί στις 13. Εσύ του α’ δεκαημέρου, καμία σχέση. Συνεχίζεις τη ζωούλα σου κανονικά, χωρίς όμως ιδιαίτερες συγκινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤

Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, δεν περιμένεις εμάς να σου το πούμε, το βλέπεις, το νιώθεις, το αισθάνεσαι ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σου αυτή την εβδομάδα, οπότε μην πας γυρεύοντας για μπελάδες. Κατακτήσεις μπορεί να έχεις, αλλά δε διεκδικούν βραβείο γνησιότητας και εγγύησης, οπότε πρόσεξε και μην υποτιμάς κανέναν και καμία, κυρίως αν προέρχεται από τον επαγγελματικό σου χώρο. Εσύ του γ’ δεκαημέρου, εύκολα ξεσηκώνεσαι και μπορεί να χάσεις τη μπάλα με άτομο που θα γνωρίσεις που θα συνδυάζει μυαλό και εμφάνιση. Η τύχη είναι με το μέρος σου, φρόντισε όμως να την εκμεταλλευτείς για να το κερδίσεις και να το κρατήσεις. Εσύ του α’ δεκαημέρου, ξεκινάς με την όμορφη ερωτική διάθεση αλλά τις τελευταίες ημέρες σαν να σε καταπίνει η δουλειά, η μίρλα και τα διάφορα λάθη ή παρεξηγήσεις και σου πέφτει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤

Εσύ που έχεις την καλύτερη σχέση με το παρελθόν, αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, να περιμένεις… παρέλαση συναισθημάτων, που θα ξυπνήσουν αυτή την εβδομάδα, αλλά και μια πιθανή επιστροφή που θα σε κάνει να πιστέψεις ότι τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος σου και αν ενδώσεις σε μια πρόκληση, μπορεί να ξαναφουντώσει ο έρωτας. Από την άλλη δεν αποκλείεται, ένας θαυμαστής ή θαυμάστριά σου να σου εκφράσει τα συναισθήματά του/ης. Εσύ του γ’ δεκαημέρου θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και θα πας για άλλα, πιο ωραία, πιο μεγάλα. Πιθανό είναι να εμφανιστεί άτομο στο δρόμο σου που δε μοιάζει με τα προηγούμενα, που θα σε εξιτάρει. Εσύ του α’ θα έχεις ήσυχο το κεφαλάκι σου και την καρδιά σου γαλήνια, δε θα ταραχτείς από κάτι, αλλά και δε θα έχεις εκείνη την ξεσηκωτική διάθεση, που σε είχε στην πρίζα.

ΛΕΩΝ ❤

Με τη Νέα Σελήνη απέναντί σου, σίγουρα εσύ του γ’ δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, έχεις να περιμένεις πολλά, που αφορούν στη σχέση σου, όχι απαραίτητα άσχημα, αν φυσικά επιλέξεις να μην σηκώσεις το γάντι των προκλήσεων και να μην πάρεις πιο σοβαρά από ό,τι είναι συμπεριφορές και στάσεις του έτερου ήμισυ. Παίζει και η ξαφνική απόφαση να πεις το «ναι» στο επόμενο βήμα. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει περίπτωση τώρα να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την καρδιά σου. Αν είσαι του β’ δεκαημέρου, τα νεύρα και οι αντοχές σου δοκιμάζονται αρκετά με τα μπρος-πίσω του/ης συντρόφου σου και τα υπερβολικά θέλω ή παραξενιές του. Τα ίδια και εσύ που είσαι ελεύθερος, που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνεις έτσι, αφού ένα πρόσωπο θα ενθουσιαστεί μαζί σου, αλλά προσωρινά… ενώ ένας/μία πρώην μπορεί να επιστρέψει με περίσσιο θράσος. Εσύ του α’ δεκαημέρου, αν είσαι μόνος, η πέρασή σου θα είναι μεγάλη και θα τραβάς και τις πέτρες. Ευκαιρίες θα έχεις για να περάσεις καλά, όμως μην ποντάρεις στην πίστη ή τη δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤

Εσύ του β’ δεκαημέρου σπρώχνεσαι συνεχώς να περάσεις μπροστά και να αφήσεις τα «μα» και τα «μου», αν θέλεις να δεις μια αλλαγή στα ερωτικά σου, όμως αυτή την εβδομάδα απόφυγε τις… στενές επαφές για να μην προσγειωθείς ανώμαλα, αφού το ή τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίζουν μάλλον έρχονται να πάρουν κι όχι να προσφέρουν. Εσύ του γ’ δεκαημέρου να μη δίνεις θάρρος σε άτομο από τη δουλειά σου ή σχετικό χώρο γιατί μετά δε θα μπορείς να του βάλεις όρια. Καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγεις τέτοια νταραβέρια αλλά αν είναι τόσο καλή περίπτωση, τουλάχιστον φρόντισε να είσαι σαφής και ξεκάθαρος/η από την αρχή. Εσύ του α’ δεκαημέρου μην ασχολείσαι με ασήμαντες λεπτομέρειες και προσπάθησε να εστιάσεις στη μεγάλη εικόνα. Στην τελική, αποδέξου ότι κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι/ες έχουν τρωτά σημεία, ακόμα και εσύ για να κάνεις και τη ζωή σου ευκολότερη και τη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ ❤

Χαμούλης γίνεται αυτή την εβδομάδα για σένα που ανήκεις στο β’ αλλά και το γ’ δεκαήμερο, με απρόσμενες αφίξεις παρελθόντων προσώπων, που θέλουν να γίνουν παρόντα στη ζωή σου, ωραίες γνωριμίες που ούτε καν φανταζόσουν, οπότε λογικό είναι κάποια στιγμή, εκεί που δεν είχες τίποτα, να βρεθείς κοντά την Ημέρα των Ερωτευμένων, ανάμεσα σε δυο υποψήφιους/ες και να μην ξέρεις ποιον/α να διαλέξεις. Ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός είναι αλλιώς… ξέρεις εσύ. Με τη Νέα Σελήνη θα καταλάβεις ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις στην παρούσα φάση είναι να βιώσεις έντονες εμπειρίες, να απολαύσεις το ενδιαφέρον που παίρνεις και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται να κάνεις μια καινούργια αρχή, με άλλους όρους και προϋποθέσεις. Έντονη επιθυμία για το άτομό σου πιθανόν να έχει και κάποιος/α μέσα από τη δουλειά σου, που θα σε φλερτάρει διακριτικά, αλλά επίμονα. Εσύ του α’ δεκαημέρου θα είσαι πιο χαλαρός και παιχνιδιάρης, αν είσαι καπαρωμένος και πιο επιλεκτικός, αν είσαι ελεύθερος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤

Εσύ του β’ δεκαημέρου ήδη τρελαίνεσαι με το ταίρι σου, από τη στιγμή που ο Άρης βρίσκεται απέναντί σου και συχνά-πυκνά τσακώνεστε από το τίποτα. Μια για τη δουλειά, μια για την ξεροκεφαλιά του, μια για το ότι δε σηκώνει κουβέντα για αυτά που θέλει ή δε θέλει να κάνει. Από την άλλη, πρόσεξε εσύ που είσαι ελεύθερος και μην ξεσηκώνεσαι άδικα, καθώς πρόσωπο που θα σου την πέσει, θα φανεί κατώτερο των προσδοκιών σου ή θα σε «πουλήσει» με την πρώτη ευκαιρία. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει έμμεσα την ερωτική σου ζωή, αφού θα ξεχάσεις αγάπες και φιλιά γιατί αναγκαστικά θα ασχολείσαι με οικογενειακά θέματα κι αν καταφέρεις να παραμείνεις ψύχραιμος και ανοιχτόμυαλος, τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους και μάλιστα εύκολα. Εσύ του α’ δεκαημέρου τις τελευταίες μέρες αρχίζεις και ανεβάζεις… πυρετό. Μάλιστα, του Αγ. Βαλεντίνου μάλλον θα ξεσαλώσεις, πολύ περισσότερο αν είσαι ήδη ζευγαρωμένος. 

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤

Με τη Νέα Σελήνη εσύ του γ’ δεκαημέρου, όλο και κάποια γνωριμία θα κάνεις που θα σε ξεσηκώσει για τα καλά. Το μπίρι-μπίρι θα πιάσεις, θα γοητεύσεις και πιθανότατα να στρώσεις το έδαφος, ώστε να δημιουργηθεί μια πιο στενή επαφή, καθότι θα υπάρχουν και κοινά ενδιαφέροντα, οπότε γίνεται ακόμα πιο εύκολο το έργο σου. Εσύ του β’ δεκαημέρου, τραβάς πάνω σου άτομα που δεν είναι «διαθέσιμα», κουβαλάνε μεγαλύτερη δόση τρέλας από τη δική σου ή έχουν διάφορα μπερδέματα και φυσικά δεν είναι για να πανηγυρίσεις, παρά τον αρχικό σου ενθουσιασμό. Εκτός αυτού, λαμβάνεις μηνύματα ή μπορεί να σε πρήζει και άτομο από το πρόσφατο παρελθόν σου που δεν εννοεί να καταλάβει ότι το στόρι σας τέλειωσε. Αν είσαι του α’ δεκαημέρου κοιτάζεις δεξιά και αριστερά, δεν αφήνεις απαρατήρητο κανένα άτομο, όμως δε φαίνεται να βρίσκεις κάτι ιδιαίτερο, που θα τραβήξει την προσοχή σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤

Αν ανήκεις στο β’ και γ’ δεκαήμερο, αυτή την εβδομάδα, θα γίνουν διάφορα, μάλιστα είναι πολύ πιθανό τόσο να αναβιώσει ένας παλιός έρωτάς σου, όσο και να βρεθεί κάποιος/α που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα, καθώς θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα και μάλιστα εκεί που δεν το περίμενες. Ένα μήνυμα, μια συνάντηση ή γνωριμία είναι αρκετά για να ξεσηκωθείς και να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Εσένα, δε, του γ’ η Νέα Σελήνη θα σε διευκολύνει στο να τελειώνεις με πρόσωπα, καταστάσεις και απωθημένα, ώστε απελευθερωμένος, να κάνεις μια καινούργια αρχή. Κατά τα άλλα, όλα είναι πιθανά να συμβούν, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος. Αν είσαι του α’ δεκαημέρου κάτι καλό αναμένεται να σκάσει μέχρι τις 10, αν φυσικά είσαι κι εσύ πρόθυμος να… μπεις στο παιχνίδι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤

Έχεις ανάδρομο Ερμή πάνω σου, εσύ του β’ δεκαημέρου, οπότε τα χουνέρια που θα σου σκαρώσει θα είναι αρκετά αυτή την εβδομάδα, αλλά και μια Αφροδίτη που σε συνδυασμό με τον Δία φέρνει χαρμόσυνα γεγονότα, απρόσμενες συναντήσεις και γνωριμίες. Ωστόσο το μενού περιλαμβάνει και τσακωμούς. Πιθανό είναι και άτομο που είτε θα σε συνεπάρει είτε θα σου βγάλει ανταγωνιστική διάθεση, που θα λειτουργήσει αφροδισιακά, αλλά μην κάνεις τσάμπα όνειρα γιατί μάλλον είναι ακατάλληλο για σένα. Σεξάκι πάντως φαίνεται στον πολύ κοντινό ορίζοντα, κάτι άλλο, όχι. Αν είσαι σε σχέση ίσως καταφέρει το ταίρι σου να σε κάνει να ζηλέψεις. Εσύ του γ’ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα δεις ότι έχεις να ζήσεις ακόμα πολλά ωραία, οπότε δεν αξίζει να σπαταλάς άδικα το χρόνο σου σε μέτριες καταστάσεις. Θα σε χτυπήσει ο αέρας της ανεξαρτησίας και την απελευθέρωσης και θα ξεφορτωθείς ό,τι σε κρατάει πίσω για να κάνεις μια καινούργια αρχή. Εσύ του α’ στα καλύτερά σου θα είσαι από τις 10 μέχρι και τις 12 του μήνα. 

ΙΧΘΥΕΣ ❤

Έντονα συναισθήματα θα κατακλύσουν, αυτή την εβδομάδα, εσένα του γ’ δεκαημέρου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις άτακτη υποχώρηση ή να χαθείς από προσώπου γης, προκειμένου να μαζέψεις τις δυνάμεις σου, να ξαναβρείς τον καλό σου εαυτό και να επιστρέψεις δριμύτερος. Από την άλλη, εσύ που έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο βρίσκεσαι μεταξύ παρόντος και παρελθόντος. Διάφορες αποκαλύψεις για πρόσωπα και καταστάσεις θα σε γυρίζουν κάθε φορά πίσω, ίσως μάλιστα κάποια στιγμή αλλάξεις και τη γνώμη σου ή τις εντυπώσεις σου. Απόφυγε όμως τις συγκρίσεις γιατί οι συνθήκες που επικρατούν είναι διαφορετικές. Ένα φλερτάκι, κάποια υπονοούμενα θα τροφοδοτήσουν τη φαντασία σου. Αν είσαι ζευγαρωμένος, πιθανές είναι ορισμένες… πονηρές και άκρως ακατάλληλες σκέψεις, που καλό θα ήταν να τις κάνεις πράξεις με το ταίρι σου. Από τις 12 του μήνα και μετά, εσύ του α’ δεκαημέρου, αρχίζεις να ανεβαίνεις και του Αγ. Βαλεντίνου ενδέχεται να βγάλεις τα αισθήματά σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

EXTRA News:

 Δείτε τον δασικό χάρτη Αργολίδας και πληροφορίες για την περίπτωση αμφισβήτησης του χαρακτηρισμού

 

 

 Η κουζινομηχανή της μαμάς που μου έλυσε τα χέρια!!!

 

 

 Ο εμβολιασμός του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας κατά της νόσου COVID-19

 

 

 Κούρεμα και Trimmer, 2 σε 1

 

 

 

 Μουτίδου: Ομαδικό σεξ, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σύζυγοι επί πληρωμή στο θέατρο

 

 

 Νέα Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού τοποθετείται η Ελένη Δουνδουλάκη

 

 

 

 Κάμερα Ασφαλείας Dome 5MP FHD

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ